Home Földönkívüliek Megugrott az észak-írországi UFO-jelentések száma

Megugrott az észak-írországi UFO-jelentések száma

0

Az elmúlt hónapokban jelentősen megnőtt az ország felett észlelt azonosítatlan objektumok száma, ami egyébként nem túlzottan jellemző erre az országra.

A jelentések szerint a rendőrség összesen nyolc UFO-észlelésről kapott hírt, ami négyszer annyi, mint amennyi 2020-ban érkezett, és néggyel több, mint a 2019-es év összesített adatai.

Ezek közé tartozott egy villogó fényekkel ellátott tárgy észlelése Downpatrick térségében január 17-én, valamint két májusi észlelés – az egyik egy helikoptert követő fehér fény Maghaberryben, a másik pedig egy korong alakú tárgy, amelyet Antrim megye Slemish környéke felett észleltek az égen.

Júliusban egy otthoni CCTV-kamera rögzített valami szokatlant az égen Maghaberry felett, míg Saintfield felett egy különös kupola alakú, nyolc fényt kibocsátó objektum észleléséről számoltak be.

Az év talán legbizarrabb jelentése szeptemberben érkezett valakitől, aki azt állította, hogy idegenekkel találkozott a saját hálószobájában, míg októberben egy fogvatartott beteg azt állította, hogy földönkívüliek rabolták el.

Az év jelentéseit novemberben az égen észlelt szokatlan fények egészítették ki.

“Nehéz megmondani, hogy mi áll az észlelések kis mértékű növekedése mögött” – mondta Nick Pope UFO kutató.

“A Covid-19 és a zárlatok szerepet játszhattak ebben, mivel az embereknek több idejük volt a járvány idején, és talán olyan dolgokat is észrevettek, amelyek korábban észrevétlenek maradtak.”