Home Cikkek Mi történik velünk, amikor elrabolnak a földönkívüliek?

Mi történik velünk, amikor elrabolnak a földönkívüliek?

0

Annak hatására, hogy az idegen lények általi elrablások bekerültek a köztudatba, sokan beszélni kezdtek élményeikről, míg mások elhallgatták, nehogy őrültnek higgyék őket. Az utóbbi példa azért is rossz, mert nem segít előrejutni a jelenség feltárásában, viszont a bátrabbak elbeszéléseiéből könnyen rekonstruálhatjuk, hogyan zajlik le egy ilyen esemény.

Az elrablásokat, más néven negyedik típusú találkozásokat helyszín alapján 3 főbb kategóriába oszthatjuk be: hálószobai látogatások, országúti eltérítések és szabadtéri elrablások. A hálószobai látogatások során álmunkban vagy éberen fekve, a ház bármely részében, tevékenységeink folytatása közben is elvihetnek minket ezek a nagy szemű, alacsony lények. Legtöbbször csak éjszaka és egy emberrel történik meg, de volt már példa csoportos elrablásra is. Az ágyunkban pihenve jelenlétérzést, fényjelenségeket, bénultságot, mellkasi nyomást és különböző légzési rendellenességeket, például nehézlégzést tapasztalhatunk.

diversion_012

Eltérítés lakásból… A bénultságot, pontosabban a mozgásra való képtelenséget jelenti, hogy sokan még a szemüket sem tudják kinyitni. Ezután sötét, alig kivehető formájú humanoid alak vagy alakok jelennek meg, csoszogó, suhogó hangok kíséretében, mindez félelemérzéssel körítve. Az idegenek néha beszélhetnek is alanyaikhoz, és a fejükben olyan hangot hallanak, ami azt mondja nekik, hogy ne féljenek. A soron következő a lebegés, amely során kiemelkedünk az ágyból és az űrhajó fedélzetére kerülünk, de ennél a pillanatnál legtöbben mély álomba zuhannak, így az ágyuk után egyből a fedélzeten találják magukat. Itt biztosan több lényt is láthatunk, akik különböző vizsgálatokat, beavatkozásokat végezhetnek rajtunk, amik lehetnek fájdalommentesek, kellemetlenek vagy akár rendkívül fájdalmasak is. Az elrablás után, arra utaló nyomot találhatunk a testünkön. Ezek lehetnek sebek, vágások vagy szúrások, a ruháinkon pedig vér, nedvesség, vagy egyéb szennyeződések láthatóak. Utóhatásai között szerepelhet a fáradtság, letörtség, zavartság, lelkiállapotunk megváltozása és a hirtelen feltörő emlékek, amelyeket képtelenek vagyunk teljes pontossággal felidézni.

diversion_011

Eltérítés a országúton. Országúti eltérítések esetében az előzmények, és némiképp az utóhatások különböznek. Gépjárművel haladva éjszaka, ritkán nappal, amikor ritka a forgalom és csak mi vagyunk az úton, egy erős fényt, vagy elsőre is kivehetően egy azonosítatlan repülő tárgyat látunk a levegőben, esetleg az úton vagy amellett. Ha a levegőben van, akkor eleinte csak követ minket, majd ezután vagy kényszert érzünk arra, hogy megálljunk, vagy a kocsi magától áll le, de akár fel is emelkedhet az útról. Néha vezetés közben minden elhomályosodik előttünk, és semmire sem emlékszünk a történtekből. A velünk utazó többi utas teljesen cselekvésképtelenné válik, és legtöbbször lebénulva, emlékeitől megfosztva ül, amíg a procedúra véget nem ér. Miután az idegenek visszahelyezik a földre a vezetőt vagy utasát, több lehetőség is adott. Arra eszmélünk, hogy az autóval haladunk tovább, vagy az úton vagyunk parkoló helyzetben, az eltérített pedig nem feltétlenül az autóban, hanem akörül ébred fel. A repülő tárgy még az elrablás után is követhet minket egy darabig.

diversion_010

Eltérítés a szabadban. A szabadtéri elrablásokat a körülmények miatt különböztetjük meg. Távol eső, vagy civilizált területen történik, de mindig úgy, hogy a szabad ég van a fejünk felett. Tipikusan első, második és harmadik típusú találkozások, ill. ezek kombinációi előzik meg közvetlenül az eseményt. Ufót, fényt, idegen lényt vagy lényeket látunk, majd egy fénysugárban felemelkedünk, de még a lények kíséretében egy téralagúton keresztül is eltéríthetnek. Az előzőekhez hasonlóan megtörténik a fedélzeten a beavatkozás, majd újra a szabadban ébredünk, és nagy valószínűséggel beavatkozási nyomokat találunk. Mindhárom esetben érvényes, hogy az idegenek sugallatának hatására is elindulhatunk egy, a negyedik típusú találkozásra alkalmasabb helyre. Ha történtek már Önnel megmagyarázhatatlan dolgok hasonlóan a fent leírtakhoz, elkezdhet kutatni hiányzó emlékek után egy hipnoterapeuta segítségével. Amennyiben a közelmúltban tapasztalt hasonlót, keresse meg, gyűjtse össze a bizonyítékokat, és ne hallgassa el a történteket!

Latogatok.hu