Home Cikkek Michael Jackson szelleme meglátogatta volt feleségét

Michael Jackson szelleme meglátogatta volt feleségét

0

Lisa Marie Presley egy szeánszon megidéztette a tragikusan elhunyt Michael Jackson szellemét, aki bocsánatot kért tőle.

Érdekes történettel állt elő Karen Faye, aki Michael Jackson sminkeseként tevékenykedett az elmúlt években. A nő arról mesélt, hogy Jacko ex-nejével, Lisa Marie Presley-vel megidéztették a Pop Királyának szellemét. A szeánszra múlt héten került sor, és sikerrel zárult, mert Michael beszélt hozzájuk. Legalábbis a gurun keresztül. MJ állítólag nagyon nyugtalan volt, és egyfolytában csak Lisa Marie és Karen bocsánatáért esedezett, amiért nem hallgatott rájuk. A sminkmester szerint a szellemekkel suttogó nem tudta, hogy kicsodák a vendégeik, és azt sem árulták el, kivel akarnak társalogni.

Csak a halála dátumát mondták meg, valamint, hogy nagyon közel állt hozzájuk az illető. A paranormális erőkkel bíró mágus persze az időmegjelölésből könnyen rájöhetett, hogy miről van szó. Meg Elvis lányát sem könnyű összetéveszteni mással.

Lisa Marie nem először beszélt a túlvilággal – legalábbis saját bevallása szerint. Nyolc évvel ezelőtt kikérte halott apja szellemének véleményét, mielőtt hozzáment Nicolas Cage-hez. A Király azonban nem lehetett túl jó emberismerő, mert az a házasság elég rövid időt élt meg, és csúnyán lett vége.