Home Kriptozoológia Miért olyan nehéz rátalálni a bigfootra?

Miért olyan nehéz rátalálni a bigfootra?

0

Tekintettel arra, hogy hány csapat keresi a lényt, miért nem találták még meg? Ráadásul egyre több rajongó, nyomozó és biológus hisz ebben az szerint Észak-Amerikában élő egy azonosítatlan, kétlábú, majomszerű lényben, amely nagyon jól tud rejtőzködni.

A probléma azonban az, hogy számos televíziós stáb kiterjedt erőfeszítései ellenére senkinek sem sikerült meggyőző bizonyítékot találnia arra, hogy a Bigfoot valóban létezik.

Loren Coleman kriptozoológussal nemrégiben készített interjújában a Sun Journal Kathryn Skeltonja azt kérdezte, hogy évtizedes keresés után miért van ez továbbra is így.

“Mire az ember előveszi a mobiltelefonját és bekapcsolja, a Bigfoot már elment” – mondta Coleman, aki éveken át kutatta a jelenséget, és még saját kriptozoológiai múzeuma is van.

“Azt hiszem, a fák ütlegelése, az üvöltés, a fészkek megtalálása, mindezek tényleg elvonják a figyelmet”.

Érdekes módon Coleman úgy véli, hogy a férfi nyomozók feromonjai részben az okai lehetnek annak, hogy a bigfoot nem hajlandó megmutatni magát.

“Van egy olyan érzésem, hogy a férfiak feromonjaiban van valami, ami elűzi tőlük a Bigfootot, és a legtöbb siker, ami történik, a nők kis csoportjainál jelentkezik” – mondta.

“A Bigfootot úgy fogják felfedezni, hogy a Csendes-óceán északnyugati részén egy kis területen egy női csoport kimegy, és hat hónapig csak az erdőben marad.”

A kérdés, lesznek-e önkéntesek.