Home Cikkek Mindennapi tudatmódosítás

Mindennapi tudatmódosítás

0

Vajon létezik? Vannak-e olyan emberek akik képesk rá? Ha valaki képes rá akkor milyen szintre tud tovább lépni? Ez nagyon érdekes s félelmetes is. Hisz ha valaki képes rá mikre tudja azt használni! Létezhet a nemzetközi tudatmódosítás?

Meg lehet-e az egész emberiség tudatát úgy formázni ahogy pár ember akarja s az ő malmukra tereljék a vizet?A politika ha az ember jobban odafigyel s tud a sorok között olvasni láthatja,hogy valami nagyon de nagyon nem stimmel.

l_458b7b80cd3cbaceeb5a4b652281de6a

Olyan az egész mintha lovak lennénk s csak előre nézünk igaz ott sem látunk csak megyünk előre.A mai vezetőket nem érdeklik az emberek sorsa csak a sajátjuk.Mintha mindenki meglenne hipnotizálva. Kivétel nélkül mindenki csak a megszokott rutint csinálja s nem figyel a másikra. Miért változtak meg az emberek ennyire? A reklámok a hirdetések a filmek az újság is mind, mind egyet szajkóz untalans-untalan. Oda jutottunk,hogy ez már természetes és észre sem vesszük, hogy csak egy bégető birka nyájjá váltunk akik csak termelnek,élnek de igazábol már nincsen egyéni döntésük és talán már életük sem.

A cenzúra ma éli aranykorát minden egy kézbe fut össze csak ezt rengetegen nem hiszik vagy nem is akarják elhini. Magyarországon is megszüntették a kötelező kataonaságot ez oda vezetett, hogy a fiatalokból kihalt a tisztelet is.Ezt is tudatosan tették így még butábbá váltak. A 21-ik században élünk de még soha nem volt az emberiség ennyire egy gondolkodású mint napjainkban. Elég sűrün látni azt,hogy mintha a középkorban járnánk s nem csak az életben de a tévében is és mindenféle médiában.

Sajnálatra méltók azok az emberek akik a másik ember tudatlanságábol tettek szert jelentős vagyonra.Azok akik meg ebben úgy mond hozzájárultak vajon milyen életet és milyen gondolkodás módot követnek? Azok akik a másik tudatlanságából gazdagottak meg mit mond majd a gyerekének,hogy miből élnek jól? Persze csak anyagilag mert az ilyen ember nem tud még saját magával sem elszámolni kivéve ha már teljesen kihalt belőle a lelkiismeret. Az ő tudatuk már menthetetlenűl elveszett és azt hiszik,hogy ők akarták így s így őszintén tudnak hazudni s másokat is könnyen megfertőzni. Mert ez a természetes. Lassan de biztosan belesüllyedünk a tudatlanság mocsarába!

TTTWeb