Home Cikkek Mit árul el az aurád?

Mit árul el az aurád?

0

Bizonyára Önök is tapasztalják: egyre nagyobb hangsúlyt kap egészségünk megőrzésében, a betegségek megelőzésében/legyőzésében az alternatív gyógyászat.

A holisztikus gyógyítás, mely a természetgyógyászat alapját képezi – azt jelenti, hogy az adott betegségre vagy rendellenességre a teljes egészet vizsgálva ? fizikai, lelki és szellemi szinteken – keresünk gyógymódot, és törekszünk a kiegyensúlyozott életre.

Tény, hogy ha fájdalmunk vagy egyéb fizikai problémánk van, akkor azok bizony megkövetelik figyelmünket, hatnak közérzetünkre. Mindez az egyensúly hiányának tünete. Az egyensúlyhiány lehet fizikai probléma, mely fizikai testünkkel való rossz bánásmódból ered, például egészségtelen táplálkozás, mozgáshiány, vagy kevés alvás következményeképpen. Az egyensúlyhiányt azonban okozhatja az is, hogy mentális, érzelmi, és spirituális szükségleteink nem kerülnek kielégítésre.

aura_0708

A holisztikus gyógyítás igazából egyfajta életmód. Túlmutat a test és a szellem kapcsolatán, és azt keresi, hogyan érhetjük el és tarthatjuk meg a jólét érzését. Az egyén életének minden aspektusát figyelembe veszi: a fizikait, a mentálist, az általános és az érzelmi jólét érzését, valamint a spirituális értékeket és hitet is. Holisztikus megközelítéssel olyan eszközöket keresünk, melyek segítenek bevonzani vágyainkat és megtalálni személyes erőinket.

Mit árul el az aurád?

Az aura energiatér, amely minden dolgot körülvesz. Az egészséges ember aurája kb. 2,5 – 3m kiterjedésű, de lehet nagyobb is. Az aura színéből, méretéből és alakjából következtethetünk az ember általános állapotára. A színük és erősségük folyamatosan változhat, attól függően, hogy mi megy végbe az életünkben. A stressz, az érzelmi feszültségek csökkentik az aura kiterjedését és fogékonyabbá tesznek a betegségekre.

Az aura mellett fontos tisztázni a csakrák fogalmát, mert szoros kapcsolatban vannak egymással. Auránk hét fő, örvénylő körből álló energiarendszerrel van összefüggésben, melyek biztosítják szervezetünk energiaáramlását, ezek a csakrák. Csakráink a gerincoszlop mentén, egymás fölött helyezkednek el, mindegyikhez egy-egy színt társítanak. Különböző testtájakhoz és belső elválasztású mirigyekhez kapcsolódnak, ezért harmonikus működésük hozzájárul, hogy egészséges és teljes életet élhessünk.

Létezik már olyan készülék, mely speciális érzékelője segítségével megmutatja, hogy milyen színű az auránk, milyen állapotban vannak a csakráink éppen az adott időszakban. A készülék elemzéseiből megtudhatjuk milyenek is vagyunk valójában, tágabb önismeretre tehetünk szert.

Hír6