Home Hírek Mit jósolt Baba Vanga 2018-ra?

Mit jósolt Baba Vanga 2018-ra?

8800
1
Megosztás

A vak Kelet-Európai látnok, aki 1996-ban halt meg, számos jóslatot mondott a világ eseményeivel kapcsolatban. Baba Vanga Bulgáriában született 1911-ben, élete nagy részét a Kozhuh hegységben töltötte. A világ csodálattal méltatta a jövővel kapcsolatos jóslatai miatt.

Amellett, hogy mindig is övezte szkepticizmus a jóslatainak pontosságát, sokan vallották, hogy hitelesen megjósolta előre a világ főbb eseményeit.

Például erről az 1989-ből származó jóslatról úgy gondolják, hogy a 9/11-es terror eseményekről szól:

“Szörnyű, szörnyű! Az amerikai testvérek össze fognak omlani miután megtámadják őket az acélmadarak. A farkas üvölteni fog egy bokorban, ártatlan vér fog patakokban folyni.”

A Brexit és Barack Obama megválasztásának jóslását szintén Vangának tulajdonítják, aki úgy is ismert mint a Balkán Nostradamusa.

Ami a 2018-as évet illeti, a jóslatai szerint Kína át fogja venni vezetői szerepét az USA felett és a Vénuszon egy újfajta energiaforrást fognak találni.

Érdekességképp, a NASA egyik szondája, amely a Nap koronáját fogja vizsgálni 2018-ban a Vénusz gravitációját fogja használni hogy elérje a célját.

Hogy fel fog-e fedezni bármi érdekeset, még kérdés.

Birmingham Mail | paranormal.hu

1 COMMENT

  1. Az a baj a régi jóslatokkal, hogy az ismeretükben lehet változtatni rajtuk. Talán tényleg látta a jövőt, de csak az egyik verziót. Valszeg már azzal változtatott az egészen, hogy nyilvánossá tette a jóslatait. Így ha egyes részletek nem jönnek be még nem azt jelenti, hogy minden kamu amit mondott.