Home Cikkek Mit keresett Barack Obama a Stonehenge-nél?

Mit keresett Barack Obama a Stonehenge-nél?

5

6758354_115af316bf57829138e48c70f934048a_xA napokban Barack Obama Angliába utzazott, hogy értekezzen a NATO csúcstalálkozó tagjaival. Miután az amerikai elnök a nyugati vezetők előtt kemény fellépést sürgetett, egyenesen Stonehenge-be, az Európa ősi spirituális erőközpontjaként is ismert rejtélyes kövek felé vette útját. A Marine One fedélzetén utazó elnök váratlanul, előzetes bejelentés nélkül landolt egy brit katonai bázison, mindössze 20 percnyi útra a legalább négyezer éves monolitoktól.

Obama azt állította, Stonehenge felkeresése régóta ?rajta van a bakancslistáján?, tehát úgymond turistaként kereste fel a helyet, ahol manapság is ezrek tisztelik az ősöket és a természetfeletti erőket. Stonehenge-et a földönkívüliekkel, a boszorkánykultuszokkal és az ökofeminizmussal is sokan kapcsolatba hozták már, Obama azonban hallgatott a nyilvánosság előtt a hely kultikus jelentőségéről.

Vagyük figyelembe, hogy a közelmúltban újabb romokat, régészeti leleteket találtak a Stonehenge alatt, de hogy pontosan miket, arról nincsenek egyértelmű hírek.

További fontos tény, hogy a Stonehenge is a Ley vonalak mentén, a Föld energiaáramlási rendszere mentén helyezkedik el. Vajon mi lehetett a háttere annak, hogy az amerikai elök épp most kereste fel a helyet, amikor új leleteket találtak a helyszínen? Mi lehet a jelentősége a Stonehenge-nek?

A Földünket irányító titkos társaságok tudása meghaladja a hétköznapi emberét. Az okkultizmus, az Isteni Tudás egy része, mely feltehetően birtokukban van, nagy valószínűséggel hozzájárul világhatalomra törő szándékaikban. A Stonehenge, mely kultikus helynek számít, minden bizonnyal szintén rendelkezik a tudás egy részével akár kőbe vésve, akár szimbolikus formában. Lehet, hogy amit találtak, feltárja a Stonehenge által rejtett titkos tudás egy olyan részét, amelyet felhasználhatnak majd saját céljaik elérésére?

Ezekre a kérdésekre a választ hamarosan megtudjuk, csak elég lesz figyelemmel kísérni a Stonehenge-el kapcsolatos aktuális történéseket, melyekre mi is kiemelten figyelemmel kísérünk.

6758354_115af316bf57829138e48c70f934048a_x 454739044 454739558 454701302

 

Index / paranormal.hu

5 COMMENTS

  1. Nem hiszem hogy Obama azon a szinten lenne, hogy bármit értene Stonehenge-ből. Ő csak egy báb. Ha értené a Naptemplom üzenetét, akkor rögtön leállítana minden háborús készülődést. Szerintem csak kíváncsi volt rá.