Home Földönkívüliek Most már a NASA is elkezdte vizsgálni az UFO-kat

Most már a NASA is elkezdte vizsgálni az UFO-kat

0

Az amerikai űrkutatási hivatal megbízta kutatóit, hogy járjanak a végére a folyamatos UFO-rejtélynek. Miután az amerikai kormány régóta várt UFO-jelentése megerősíti az ismeretlen légi jelenségeket az égen, a kérdés, hogy mik ezek az objektumok, az elmúlt időszak legnagyobb rejtélye hivatalos körökben.

Most úgy tűnik, hogy a NASA is beszállt a vizsgálódásba: az újonnan kinevezett vezetője, Bill Nelson arra kérte az ügynökség kutatóit, hogy vizsgálják meg az amerikai haditengerészet pilótáinak UFO-észleléseit.

Bár még nem tudni, hogy a NASA képes lesz-e sikerrel járni ebben a tekintetben ott, ahol az amerikai haditengerészet és más ügynökségek kudarcot vallottak, de a tény, hogy egyáltalán foglalkozik a témával, újabb bizonyíték arra, hogy ezeket az UFO-észleléseket a hatalom nagyon komolyan veszi.

Végső soron a válaszok odakint várnak arra, hogy megtaláljuk őket. Az viszont bizonyos, hogy e rejtélyes objektumok nem mindennapiak. Valaki vagy valami működteti őket – itt az ideje, hogy megtudjuk az igazságot.