Home Földönkívüliek “Nagy szemű lényeket vittek” – Egy újonnan előkerült felvételből kiderül, hogy mit...

“Nagy szemű lényeket vittek” – Egy újonnan előkerült felvételből kiderül, hogy mit látott a helyettes seriff Roswellben

876
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

Roswell UFO helyettes seriff lezuhant idegen lény halott test barna bőr nagy szem video interjú-könyv-hadsereg-meteorológiai-léggömb-2017-új világtudat1947 júliusában Jess Slaughter seriff és Charles Fogus helyettes seriff együtt utazott, hogy felvegyenek egy foglyot, amikor rendőrségi rádiójukon jelentést hallottak egy lezuhant repülőgépről. A két férfi, akik Roswellbe, Új-Mexikóba tartottak úgy döntöttek, hogy vizsgálódnak egy kicsit, amikor belebotlottak a történelem egyik leghíresebb UFO incidensének helyszínébe.

Míg az amerikai hadsereg régóta azt állítja, hogy a lezuhant objektum pusztán egy időjárási léggömb volt, az összeesküvés teoretikusok úgy vélik, hogy a helyszínen legalább egy idegen jármű zuhant le, és földönkívülieket is találtak.

Roswell UFO helyettes seriff lezuhant idegen lény halott test barna bőr nagy szem video interjú-könyv-hadsereg-meteorológiai-léggömb-2017-új világtudat

Az UFO-k ma – 70 évnyi hazugság, félretájékoztatás és kormányzati eltussolás” című újonnan megjelent könyvben Fogus feltárja, hogy látott egy lezuhant csészealjat és szemtanúja volt annak, ahogy a katonai személyzet földönkívüliek testét viszi el a helyszínről. (1)

Ez az első alkalom, hogy nyilatkozatát közzétették.

Az interjúban elmondja, hogy egy repülő csészealj zuhant egy folyómeder oldalába, amely mintegy 30 méter átmérőjű volt.

A jelenetet leírva elmondta: “Amikor odaértünk, a hely tele volt katonákkal. Nagy szemű lényeket vittek.

A testük legalább 1,5 méter magas volt. Néhánynak közülük láttam a lábát. Úgy nézett ki, mint a mi lábunk.

A bőrük barnás színű volt… Olyan, mintha túl sokáig lettek volna napon.

Körülbelül 300 vagy 400 katona volt ott.

Láttuk, ahogy kiszabadítják a holttesteket, majd kivitték a kanyonból fel egy teherautóra… Vontató teherautókra rakták, vagyis felhúzták őket.

Fogus azt is elárulta, hogy a lényeknek olyan nagy szemük volt, mint amit a tévében lehet látni. Elmondta, hogy körülbelül 20 perc múlva közölték velük, hogy hagyják el a helyszínt, így folytatták útjukat, hogy begyűjtsék a rabot.

Amikor megkérdezték, hogy mit gondol, mit látott, azt mondta: “Az Atya nem csak ezt a bolygót teremtette … Mindet ő csinálta. És ezeket a lényeket ezekre a bolygókra helyezte, ahogy bennünket ide. Ők okosabbak, mint mi vagyunk.

Ők eljuthatnak onnan ide, de mi nem mehetünk el innen oda.” (2)

Deanna Short Los Angeles-i magánnyomozó készítette az interjút Fogus helyettes seriffel, majd ezt követően ellenőrizte a tényeket.


(1) – https://www.amazon.com/UFOs-TODAY-Misinformation-Government-Cover-Up/dp/
(2) – http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/new-witness-to-roswell-ufo-10545902?serv

ujvilagtudat.blogspot.hu