Home Cikkek Nem a majmoktól származunk?

Nem a majmoktól származunk?

0

Interjú a Tiltott régészet szerzőjével a Bors című napilap júl. 18-i számának 2. oldalán. Megdöbbentő nézeteivel és kutatásainak eredményével már az egész világot sokkolta az amerikai Michael A. Cremo. A férfi nem kevesebbet állít, mint hogy az emberiség nem a majmokból fejlődött ki, hanem több millió évvel ezelőtt is létezett.

Sőt, fejlett civilizációban élt, még űrhajója is volt, ráadásul az atomelméletet is ismerte. Michael Cremo nyolcévnyi kutatómunka eredményét írta meg a Tiltott régészet című könyvében, ahol száz bizonyítékot tárt fel. A szerző szerda este Budapesten a magyarokkal osztotta meg rendhagyó álláspontját.

Michael A. Cremot az egész világon ismerik, szerepelt már több tévéműsorban, saját rovatot vezet egy amerikai magazinban és régészeti konferenciákon szólal fel. Michael az ősi indiai szanszkrit iratok tanulmányozása során döbbent rá, az emberiség megjelenése a földön nem csak 100-150 ezer évvel ezelőttre tehető. Úgy döntött, utánajár és megpróbál tárgyi bizonyítékokat gyűjteni. Nyolc éven keresztül bújta a szakkönyveket, feljegyzéseket és rengeteg olyan régészeti felfedezést talált, amik soha nem kerültek be egyetlen tankönyvbe sem. Hogy milyen volt a több millió ével ezelőtti civilizáció? Michael az ősi iratokból a következő következtetésre jutott.

maya_calendar

Maja kalendárium- Az embereknek voltak űrhajóik és repülőik, ismerték az atom elméletét és ki tudták számolni az idő múlását az atomok mozgása alapján. Gazdasági rendszereket dolgoztak ki, városokban laktak, azt is tudták, hogyan fejlődik az embrió az anyaméhben, amivel például a 17. századi tudósok még nem voltak tisztában ? magyarázza Cremo. ? Úgy éreztem az ősi civilizációnak biztosan maradtak nyomai. Ezért kezdtem kutatni. A Tiltott Régészet című könyvemben száz bizonyítékot rendszereztem.

A feljegyzésekből kiderül, a régészek többször is találtak olyan leleteket, amelyeket a több millió éves földréteg őrzött. Michael három ilyen esetet mondott el a Borsnak.

– A 19. században bányászok találtak rá emberi csontokra Californiában. A maradványokat 50 millió éves földrétegben fedezték fel. A mai napig múzeumban őrzik, de a nagyközönségnek nem mutatják meg. A 19. században, egy olasz geológus Giuseppe Ragazoni Észak-Olaszországban szintén csontokat talált, amelyek négy millió évesek. 1979-ben egy amerikai régész megdöbbentő nyomokra lett figyelmes Tanzániában. Mary Leakey anatómiailag modern emberi lábnyomokat fedezett fel, amelyek három millió hétszázezer évnél idősebb földrétegben maradtak meg.

A tudósok rengetegféleképpen próbálták magyarázni a lábnyomok eredetét, de nem sikerült ? szögezte le Cremo, aki úgy véli, ezeket a leleteket az emberek azért nem ismerhetik meg, mert ellentmond az eddig ismert és mindenhol tanított evolúciós elméletnek. A férfi szerint valóban léteztek az emberszabású majmok és a majomszerű emberek, de ezek együtt éltek az emberi civilizációval.

Látogatók.hu