Home Földönkívüliek Nem evilági az a lény, ami ezen a fotón van

Nem evilági az a lény, ami ezen a fotón van

0
Patrick W. Cutler / Youtube

A Redgate-ben egy vadász által rögzített képet földönkívüli látogató bizonyítékaként üdvözölték. Donald Bromley a montanai Deer Lodge városában – egy olyan területen, amely egyébként is híres a túlvilági találkozásokról – állította fel nyomkövető kameráját, amikor valami furcsa dolog történt.

Arra számított, hogy a felszerelése a helyi vadvilág pillanatait rögzíti, ehelyett meglepődve fedezte fel, hogy az egyik felvételen egy humanoid alak látható.

A férfi minél jobban vizsgálta a képet, annál furcsább volt számára az amit látott. A gömbölyű feje és az, hogy nem volt rajta ruha, volt a legfurcsább. A férfi is megerősítette, hogy a terület gazdag a paranormális jelenségekben és hogy az égen jelennek meg UFO-k és megmagyarázhatatlan dolgok a környéken.

Patrick Cutler helyi filmes, aki dokumentumfilmet készít a környékről, azt állítja, hogy ez a mostani fotó csak a legutóbbi a különös esetek hosszú sorában.

Az égen száguldozó furcsa tárgyak észlelése mellett a helyiek rejtélyes autómeghibásodásokat is tapasztaltak – állítólag a nem evilági technológia jelenléte miatt.

Még egy helyi férfi története is ismert, aki állítólag vérrel festette be a kapuját, miután meggyilkolta a családját.

Ami azonban a mostani képet illeti, továbbra sem világos, hogy pontosan mi is van a képen. Lehet, hogy egy földönkívüli látogató, vagy a kamera csak egy átlagos embert vett fel, aki a mezőn sétál?