Home Beszámolók Nem létező szagok érzékelése

  Nem létező szagok érzékelése

  7
  Megosztás
  Csak regisztrált felhasználóknak!

  7 COMMENTS

  1. pár évvel ezelőtt én is éreztem de csak 1 bizonyos szagot,az utcán haladva vagy a bkv-ra felszállva éreztem egyes emberek mellett karbit(szúrós)szagot,amit viszont más nem érzett.
   Nem tudtam én se hova tenni.

  2. Én azt javasolnám, hogy menj el orvoshoz és ezt viccen kívűl mondom… Nagyapám 3 éve hunyt el ő néha égett madártoll szagot érzett elment orvoshoz elküldték CT-re vagy nem tudom minek hivják…. a lényeg hogy egy tumor volt az agyában ami nyomta a szagló idegeket, ez a tumor vérrögöket lökött ki magából és bele is halt 2 évre rá miután kiderült. Nem játék…

  3. En viszonylag ritkán érzem azt a szúrós szagot néhány emberen, de az évek során megtanultam, hogy akin érzem, azzal vigyáznom kell, mert nincs rám jó hatással. vagyis inkább jó elojelzo 🙂 én megbaratkoztam vele.

  4. én inkább úgy éreztem hogy akinél ezt a szúrós szagot érzem azzal valami nagyon rossz fog történni,illetve volt aki mellett olyan érzésem támadt hogy hamarosan meg fog halni.

   • Igen, ha az az a bizonyos szag, amire nem lehet azt mondani egyértelműen, hogy büdös, de iszonyat kellemetlen és taszító, és mint aura van egyes emberek körül, akkor szerintem is “halálszag” és nem a mennybemenős fajta.

  5. Minden egyes léleknek van egy asztrálisan valóban érezhető illata. Angyali lelkek jelenlétében virágillat, vagy fűszeres, aromás jellegű illat gyakrabban érezhető. Bizonyos földön kívüli fajok erős fahéj- vagy hipó-jellegű szagot árasztanak. Ezt természetes fölismerni annak, aki rendelkezik ezzel a képességgel. Én is ilyen vagyok, van tapasztalatom.

   Egy dolog van, amire nagyon vigyáznod kell. Ha ártó, démoni lelkek felismerik a képességed, megtámadhatnak egy iszonyatosan szúrós, maró szaggal, ami azonnal súlyos köhögést, fulladásrohamot is kiválthat. Ez egy asztrális savjellegű cucc, ami mindent szétmar, a szorbinát leképeződése. Olyasmi, mint az alien sav-vére, csak belélegezhető formátumban. Ha ez megtámadott, leggyorsabban úgy szabadulsz meg tőle, hogy 1-2 korty (NEM több !!! 😀 😀 ) bort vagy bármi alkoholos italt megiszol. Szinte azonnal, 1-2 percen belül feloldja. Pár krákogás ezután, és jobb mint újkorában 😀 😀

  6. Hallod-e Endokarditisz!?
   Ha van tisztánlátás, tisztánhallás, hova tovább; telepátia, akkor miért ne lehetne szaglás is… Bármelyik érzék felerőssödhet, magasabb szintekre is. Ez sztem menő. 😀