Home Cikkek Nevetséges magyarázatot adtak egy ausztrál UFO észlelésre

Nevetséges magyarázatot adtak egy ausztrál UFO észlelésre

5

ufo-szivarvany-ausztraliaHatalmas pánikot okozott egy furcsa, szivárványfoltos, felhőszerű képződmény, melyet az ausztráliai Melbourne-től 130 kilométerre fekvő Wonthaggi felett lehetett megfigyelni az égen.

A legtöbb ember azt gondolta, hogy dimenziókapu, vagy földönkívüli űrhajó az, amit látnak. Többen kétségbeesetten tárcsázták a helyi rádiót információért, mások fotóztak, és a közösségi portálokra feltöltött képek alatt kértek segítséget.

Végül Michel Efron, a Meteorológiai Intézet munkatársa szolgált egy nevetséges magyarázattal: miszerint az égen látható képződmény egy úgynevezett ?lyukas felhő” volt. – Az égen látható képződmény egy úgynevezett ?lyukas felhő? volt.  A lyukas felhő kialakulásakor a hőmérséklet fagypont alá esik, azonban nincs elegendő szilárd részecske ahhoz, hogy jég alakuljon ki. Emiatt a felhőnek ez a része túlhűtött folyadéknak tekinthető – magyarázta a meteorológus.

Annyira jó, hogy mindent olyan könnyen meg lehet magyarázni. A “tudós” ránéz egy nem mindennapi jelenségre és hasból máris megmondja mi az igazság.

5 COMMENTS

  1. Kedves davidhun!

    Mi van ha én meg azt mondom neked,hogy a madarak összelegyezték a szárnyukkal ezt az alakzatot? Elhiszed amit mondok? Nevetséges az egész!

    Szó ami szó kedves olvasók,ez egy szivar alakú űrhajó ami éppen itt a 3d-ben materializálódott álcázva!

  2. Húha, ez aztán az írási stílus.

    Azért én egy meteorológustól elvárom, hogy ha ránéz egy ilyenre, megmondja, hogy mi az. Egy jobb pilótának is tudnia kell, hát akkor annak, akinek ez a munkája?

    És az az értelmes utolsó mondat…