Home Földönkívüliek New Yorkban rengeteg UFO észlelés történt 2020-ban

New Yorkban rengeteg UFO észlelés történt 2020-ban

0

New York városában az elmúlt 12 hónapban igencsak megnövekedett az UFO észlelések száma. Ez nem is csoda, hiszen mintegy 8 millió ember sűrűsödik össze egy meglehetősen kis területen.

Ebben az évben 46 különálló UFO észlelés történt, amely 31%-os növekedést mutat az elmúlt évhez képest.

A Nemzeti UFO Jelentési Központ szerint az legtöbben Brooklynban, Manhattenben majd a Queensben észleltek, de a város többi részén is látni véltek ismeretlen tárgyakat az égen.

Az egyik jelentősebb észlelés július 21-én történt Staten Islanden, amikor egy ovális UFO-kat észleltek és a tárgy valamilyen sugárzást bocsátott ki, melyet az észlelő a testén érzékelt.

Az észlelő azt hitte, hogy a kormány kísérletezik valamivel és hogy hamarosan a hírekben lesz az esemény. A harminc tárgy tökéletes vonalban haladt és olyanok voltak, mintha csak mozgó csillagokat nézne az ember.

A szemtanú hozzátette azt is, hogy nem ivott és nem állt tudatmódosító szerek hatása alatt. De még csak nem is hisz az UFO-kban.

Emögött a jelenség mögött azonban könnyen lehet, hogy Elon Musk műholdjai állnak, melyek mostanában is láthatók az égen, ahogy időnként láncban haladnak mintha csak fényes csillagok követnék egymást.

Mindenesetre ha még így is van, ezek a műholdak az észlelések csak kis számát magyarázzák meg.