Home Földönkívüliek Nick Pope: az óra ketyeg

Nick Pope: az óra ketyeg

0

Nagy Britannia egykori védelmi minisztere (1991-1994), aki jelenleg UFO kutatóként tevékenykedik, azt nyilatkozta, hogy az Egyesült Államok már adott át UFO-kkal kapcsolatos információkat az Egyesült Királyságnak. A kutató, aki korábban azzal volt megbízva, hogy ellenőrizze, hogy fenyegetést jelentenek-e az országra az UFO jelenségek, úgy gondolja, hogy már történt kommunikáció a két ország között.

Jelenleg szemmel követi a költségvetési törvény azon részét, amelyben felszólítottál a hatóságokat arra, hogy osszák meg, mit tudnak az UFO-król. Az adatkok közlésére 180 napuk van.

Nick Pope közölte, hogy az idő már megy és el fog jönni a pillanat. Az Amerikai Védelmi Minisztérium június óta tisztában van azzal, hogy a szenátusi bizottság érzékeny adatok közlésére szólította fel őket. Az Amerikai Haditengerészet UFO jelenségekkel foglalkozó akciócsoportja bizonyára már dolgozik a válaszokon, így akár az is elképzelhető, hogy még a hatáidő előtt kézhez kapjuk a régóta várt információkat.

A kutató azonban nem tudja biztosan, hogy a Brit Védelmi Minisztérium megkezdte a hivatalos kommunikációt, vagy csupán nyugtázta, hogy megkapta az információkat. Amit tudunk viszont, hogy a Brit Védelmi Minisztérium hivatalosan nem érdeklődik az UFO nyomozásokkal kapcsolatban és a vizsgálódásai is be lettek fejezve 2009 végén.

Nick Pope szerint azonban az országában még ma is vannak szervek, melyek nyomoznak az UFO jelenségekkel kapcsolatban – mindezt meg nem nevezett, de megbízható forrásokra hivatkozva mondta. Az pedig, hogy miért a háttérben történik a britek részéről a nyomozás, egyszerű: így akarják elkerülni, hogy nyomást gyakaoroljanak rájuk az Információ Szabadságának Törvényével, mellyek kényszeríthetők lennének az eredmények kiadására. Így viszont titokban működnek, nem tud róluk senki semmit.