Home Földönkívüliek Nincs felkészülve Németország földönkívüliekkel való találkozásra

Nincs felkészülve Németország földönkívüliekkel való találkozásra

0

A német kormánynak nincsenek tervei és irányelvei arra az esetre ha földönkívüliekkel való találkozás történne.Lehet, hogy jelenleg valószínűtlennek tűnhet ez a kép, de ha küldöttség érkezne egy másik világból azzal a céllal, hogy kapcsolatot létesítsenek velünk, hogyan reagálnának a Fölf kormányai?

Egy most készült jelentés alapján Németország nem tűnik felkészültnek. Az ezzel kapcsolatos kérdésekre a német Gazdasági Minisztérium azt válaszolta, hogy meglehetősen valószínűtlen egy ilyen esemény és nincsenek olyan konkrét esetek, melyekről tárgyalni kellene egy országgal vagy országok között.

Az nem derül ki, hogy pontosan hogyan reagálnának az országok egy ilyen eseményre, egy tanulmány eredményei szerint az emberiség alapvetően örülne egy ilyen találkozásnak.

Az Amerikai Egyesület a Tudomány Fejlődéséért (American Association for the Advancement of Science) nevű szervezet megállapította, hogy az amerikaiak mintegy fele és a nyugat európaiak hisznek abban, hogy a bolygónkat már meglátogatták az idegenek.

Michael Varnum, az Arizonai Egyetem egyik munkatársa és a tanulmány egyik szerzője szerint ha szemtől-szembe találnánk magunkat egy másik világ élőlényeivel, egészen vidámak lennénk.

DW.com | paranormal.hu