Home Cikkek Noé bárkáját építi egy kínai

Noé bárkáját építi egy kínai

8

Bár isten nem jelent meg látomásként a kínai férfinak, úgy tűnik, Lu Csengvaj olvasott a legújabb őrültségről, mely szerint a maja naptár alapján 2012. december 21-én eljön a világvége. Annyira a fél a különböző világvége-jóslatoktól, hogy egész életében spórolt pénzét egy apokalipszisnak ellenálló bárkára költi.

A hajó eddig 1 millió jüanba (35 millió forintba) került. 21, 2 méter hosszú, 15,5 méter széles és 5,6 méter magas. Vízkiszorítása 140 tonna körül van. Lu elismeri, hogy nincs túl sok látnivaló a hajón, de bízik benne, hogy a világvége túléléséhez elég lesz.

Rettegésével nincs egyedül, Franciaországban a hatóságok kénytelenek lesznek lezárni egy teljes hegyet a világvége előtt és utána három napig. A hiedelmek szerint az 1230 méter magas délnyugat-franciaországi Bugarach hegycsúcs védelmet nyújt majd a 21-i apokalipszis idején.

3582934_c4a5ee4ac30f95aa487e3e695f061d93_wm.jpg

8 COMMENTS

  1. Lobo, nem ertek veled egyet , mivel sose tudhatjuk mikor jon kapora az a kis barka, es jobb ha sajat maga kesziti el, minthogy valami gyari szart vesz, ami csak felvan diszitve, de ha hozzaersz mar behorpad xd

    Es ami a penzrol szol, igen rengeteg penz, valoban masok eheznek, DE hadd ne kelljen reszletesen leirnom, milyen folosleges dolgokra is dobaljuk ki a penzunk, csak gondolj bele, ilyen ado olyan ado…… esatobbi