Home Földönkívüliek Nők egy csoportja azt állítja, hogy hibrid “idegen” gyermekeik vannak, akik óriási...

Nők egy csoportja azt állítja, hogy hibrid “idegen” gyermekeik vannak, akik óriási űrhajókon élnek

996
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 4 percig tart

földönkívüli-idegen-hibrid-baba-nemzés-megtermékenyítés-hüllő-dns-gén-keresztezés-video-2016-új világtudatNők egy csoportja az Egyesült Államokban azt állítja, hogy olyan gyermekeik vannak, akiket idegenek nemzettek, és intim találkozásukat a földönkívüliekkel úgy írták le, mint a “legjobb dolog, amiben valaha részük volt.” Bridget Nielsen Sedonából, Arizonából, és Aluna Verse Los Angelesből, Kaliforniából a “Hibrid Baba Közösség” tagjai azt állítják, hogy gyermekeik óriási idegen űrhajókon élnek.

A pár azt állítja, hogy 13 gyermekük született idegenektől, és a fogamzások mesterséges megtermékenyítéssel, vagy valós intim találkozással történtek.földönkívüli idegen hibrid-baba-nemzés-megtermékenyítés-hüllő-dns-gén-keresztezés-video-2016-új világtudat

A csoport tagjai úgy vélik, hogy az idegenek több éves időszak alatt gyűjtötték be a DNS-üket, hogy olyan gyermekeket hozzanak létre, akikben összekapcsolódnak a legjobb emberi és idegen jellemzők. Nielsen (27 éves) elmondta, hogy az intim találkozás “minden idők legjobbja volt,” és hogy több ezer nő marad le az ilyen élményekről világszerte, mert nem tudják, hogy hibrid gyermekeik vannak. A korábbi marketing vezető rámutatott arra, hogy hiányzik a bizonyíték az ilyen idegenekkel történt találkozásokra mondván, hogy a földönkívüliek csak azokat a nőket viszik el, akik valamilyen szinten “szeretnék, hogy ezt tegyék velük.” Bár az apjával él, mégis azt állítja, hogy rendszeres kapcsolata volt az idegenekkel, és most már tíz idegen gyermeke van – négy fiú, és hat lány. Azt mondta: “Nem csupán elveszik a gyermekeinket, hanem létrehoznak egy hibrid fajt, hogy jobbá tegyék az emberiséget.”

Az anyák rajzokat készítettek gyermekeikről, és bár miközben emberi tulajdonságokkal rendelkeznek, legtöbbjük hüllő jellemzőkkel bír nagy fekete szemekkel. Visszaemlékezve intim találkozására egy idegennel egy űrhajó fedélzetén Nielsen azt mondta: “Nagyon jó volt. Ez egy hihetetlen szuper ősi, szuper nyers tapasztalat.” “Egy valódi szabadság volt, és igazán akartuk. Ez volt a legjobb ilyen tapasztalat, amiben részem volt.” Aluna Verse (28 éves), aki videójáték tervező, és aki három idegen gyermek anyja a saját fogamzásáról beszélve elmondta: “Én egy osztályteremben voltam más emberekkel együtt.” “Majd hirtelen emellett a zöld hüllő lény mellett ültem, és azonnal vonzalmat éreztem, ahogy néztem ezt a lényt.” “Nagyon meglepődtem. Az osztályteremben szeretkeztünk mindenki előtt. Mindenki ránk figyelt.” Majd így folytatta: “Őrülten hangzik, és az emberek azt kérdezték, hogy ‘elgurult a gyógyszered?’ De ez tényleg megtörtént.” Verse azt mondja, hogy a későbbiekben egy hajó fedélzetére “álom állapotban” került, és az intim találkozást az egyik “legélénkebb” emlékeként írta le. Néhány nő a Hibrid Baba Közösségben, akik 19-től egészen a hatvanas éveikben járó anyák azt állítják, hogy több mint tíz gyermekük van az idegenekkel. Ugyanakkor sohasem találkoztak gyermekeikkel a Földön, és Nielsen elmondta, hogy “Van egy szomorúság, mert nem lehetünk velük.” “Úgy gondoljuk, hogy több százezer nő lehet szerte a világon, akiknek hibrid babájuk van, csak nem tudnak róluk.”

földönkívüli-idegen-hibrid-baba-nemzés-megtermékenyítés-hüllő-dns-gén-keresztezés-video-2016-új világtudat

Mert azok a nők, akik nyíltan vállalják a találkozást az idegenekkel, a valós világban csak küzdöttek. Nielsen kudarcot vallott, hogy lekösse magát egy kapcsolatban, és a barátai megmondták neki az igazat, hogy mindezzel tönkreteszi a hitelességét és a jövőbeni reklám és PR karrierjét. Még a saját anyja is elutasítja történetét, és Nielsen azt mondta: “Nem igazán vannak már normális kapcsolataim. Ez lett a normális.” “Ismerek olyan embereket, akik házasok, vagy barátjuk van, és amikor elmondták nekik, nem talált túl jó fogadtatásra.” A csoport úgy véli, hogy az idegenek ugyanabból a családból vagy génállományból vesznek embereket, és leginkább a fiatalabb generációba tartozó nőkkel történő nemzés érdekli őket. Nielsen, aki elmondása szerint “lesújtó” körülmények között vesztette el egyik idegen gyermekét, amikor nem fejlődött megfelelően megemlítette, hogy az idegenek a női petéket főleg űrhajók fedélzetén veszik le, de ez a Földön is megtörténhet. Elmondta, hogy egyszer meglátott egy hajót az égen, és pillanatokkal később fájdalmat érzett a petefészkében.

Azoknak a nőknek, akik azt hiszik, hogy nincsenek idegen gyermekeik Nielsen azt mondja, hogy keressenek olyan dolgokat az életükben, melyek ellentmondásosak. “Vannak arra utaló jelek, melyeket keresni lehet, mint a visszatérő álmok orvosi rendelőkben vagy tantermekben, kiesett idők vagy álterhesség. Ezek azt jelenthetik, hogy van hibrid gyermekük.” – mondta. A pár most azt tervezi, hogy egy olyan helyet hoznak létre az összes hibrid anya számára, ami megfelelő arra, hogy gyermekeikkel biztonságban találkozhassanak. “Ez valahol távol lesz a városoktól, valahol, ahová a gyerekek ellátogathatnak, szabadon szaladgálhatnak és kifejezhetik magukat. Az emberek azt mondják, hogy őrültek vagyunk, de ez valóban megtörtént velünk,” – mondta Nielsen.

ujvilagtudat.blogspot.hu