Home Földönkívüliek Obama szerint valódiak az UFO észlelések

Obama szerint valódiak az UFO észlelések

0

Barack Obama volt amerikai elnök szerint nevetséges állítás, hogy az amerikai kormánynak titkos rejtekhelye van az idegenek és űrhajóik számára – azt viszont elismerte, hogy valóban vannak olyan UFO-észlelések, amelyekre a kormány nem tud magyarázatot adni.

“Ami igaz – és most tényleg komolyan mondom -, hogy vannak felvételek és felvételek olyan tárgyakról az égen, amelyekről nem tudjuk pontosan, hogy mik” – mondta az egykori elnük a The Late Late Show című, kedden kora este sugárzott videóbeszélgetésben.

“Nem tudjuk megmagyarázni, hogyan mozognak, sem a röppályájukat…” – mondta a növekvő számú észlelésekkel kapcsolatban amelyek közül sokat a haditengerészet is rögzített.

“Azt hiszem, hogy az emberek komolyan veszik ezt és sokan próbálják is kideríteni, miről van szó…de ma nincs mit mondanom Önöknek” – mondta, anélkül, hogy részletezte volna saját nézeteit az UFO jelenségekről.

A volt elnök azt is elmondta, hogy az élete nagyon jó most, kevesebb a stressz, kevesebb a teher, továbbá nem hibáztatják dolgokért, emellett több ideje van a feleségére is.

janeb13 képe a Pixabay -en.