Home Hírek Obama távozó tanácsadója: UFO-ügyben kudarcot vallottam

Obama távozó tanácsadója: UFO-ügyben kudarcot vallottam

220
0

100907_podesta_ap_328John Podesta, Barack Obama tanácsadója bejelentette, hogy február végén távozik a Fehér Házból – írja a Washington Post. A politikából azonban nem száll ki: új munkája Hillary Clinton elnökválasztási kampányának koordinálása lesz.

Podesta tanácsadóként, majd kabinetfőnökként dolgozott előbb Bill Clinton mellett, majd a Bush-érában a Magyarországon is ismert – Bajnai Gordonnal és az Együttel kapcsolatban álló – Center for American Progress (CAP) liberális kutatóintézetet vezette. Ezután Obama elnököt segítette tanácsaival. Pozíciójából adódóan hozzáférése volt titkosított iratokhoz. Ezekről írta most a Twitteren, mennyire sajnálja, hogy befolyása ellenére nem sikerült elérnie az amerikai ufóakták nyilvánosságra hozatalát. Podesta ezt tartja legnagyobb kudarcának.

Podesta közismert ufóhívő, bár a CAP-nál állítólag egyáltalán nem kerültek szóba a földönkívüliek. Az ufókról összegyűjtött amerikai titkok közzétételéért azonban még sokat tehet, ha Hillary Clinton kampánya sikerrel jár, és az új elnök nyitottabban áll a kérdéshez.

 

HVG