Home Paranormális jelenségek Olaj szivárog egy csodatevő ház falaiból

Olaj szivárog egy csodatevő ház falaiból

0

Egy Sidneyben lévő ház arról lett híres, hogy segít azoknak a pároknak, akik nehezen tudnak gyermeket nemzeni.A három szobás házban különös események történnek 2008 óta, amikor a tulajdonosok, George és Lina Tannous fia autóbalesetben meghalt.

A szülők szerint a falból szivárgó olaj a gyermekük szellemének a megnyilvánulása. Állítják továbbá, hogy amióta a jelenség elkezdődött, a megmagyarázhatatlan folyadék szavakat és vallási szimbólumokat formált, de megjelent a fiú születési dátuma is.

A furcsa olajszivárgáson kívül a ház arról is hírhedtré vált, hogy meggyógyítja a betegeket és a terhes nőket olyan esetekben is, amikor az orvosok szerint nincs lehetőség fogantatásra.

Az egyik esetben egy nő vált terhessé a harmadik gyermekével miután meglátogatta a házat. Mindezt annak ellenére történt, hogy betegesen sovány alkat.

Egy másik esetben úgy tartják, hogy a ház egy rákban szenvedő gyermeket gyógyított meg.

Valóban elképzelhető, hogy a ház lenne felelős a csodákért?

Tim Mendham, az Ausztrál Szkeptikus Társaság vezetője szerint a falra lehet, hogy szándékosan helyeztek el olajat.

“Az első fotókon is azt láttam, hogy az olaj vállmagasságban van a falon, amely arra utal, hogy valaki fogta és ráöntötte azt a falra. Most viszont magasabban is és a tetőn is jelent meg olaj.” – mondta.

Egy elemzés kiderítette, hogy a folyadék főleg vizet és csak nyomokban tartalmaz olajat. Mindenesetre az, hogy hogyan került a falra, nem bizonyított.

Amíg fennállnak a kérdések, a Sidney-ben lévő ház rejtélyének megoldása még várat magára.

myjoyonline.com | paranormal.hu