csütörtök, április 25, 2019
Home A múlt rejtélyei Ollantaytambo: óriások lépcsője lehetett? Egy elveszett civilizáció emlékei…

Ollantaytambo: óriások lépcsője lehetett? Egy elveszett civilizáció emlékei…

1677
0
Megosztás

Bizonyítékok állnak rendelkezésünkre, hogy egykoron egy fejlett, virágzó, óriásokból álló civilizáció élhetett Peru területén… titkok, amikről a történelem nem beszél.

A bolygó tele van oylan rég elfeledett civilizációk nyomaival, melyekről a mainstream régészet nem beszélt, és amit az írott történelem egyszerűen kivetett magából.

Ezen leletek ugyanis olyan fajok, civilizációk nyomait bizonyítják itt a Földön, ami alaposan meg lenne képes bolygatni az eddigi ismereteinket és a történelmünket.

Éppen ezért tűzzel-vassal harcolnak az ellene a történészek és régészek, hogy ezek a leletek soha ne legyenek elismerve.

Peruban az Ollantaytambo egy hihetetlenül érdekes archeológiai helyszín.

Nem csak fejlett mezőgazdaság nyomaira bukkantak itt, hanem olyan leletekre, amik azt bizonyítják, hogy korukat megelőző kozmológiai tudás birtokában voltak az itt élők.

A legérdekesebb az az egészben, hogy az állítólag itt élő inka civilizáció nem lehetett olyan fejlett, hpgy ilyen masszív kőtömböket megmozgassanak. Ráadásul a kövek néhol úgy vannak összeillesztve, mintha egy mai modern betonkoncentrátummal tapasztották volna őket össze.

Egyes szikladarabok és domborművek pedig lézeres pontosságúak, ami szintén nagy rejtély, mivel az építészek szerint ilyen alkotásokat még ma is csak lézerrel lehetne kivitelezni.

Az Ollantaytambo azért is különleges helyszín, mert vannak olyan részei, amiket mintha egyenesen óriásoknak építettek volna.

Például egy nagyon hosszú, hatalmas lépcsősor, mely az égbe vezet. vajon miért építhették?

Tényleg csak platformok, ahogyan a mainstream régészet próbálja eltagadni? Vagy ennél többről van szó, és valójában egy “isteni ösvény” az égből érkezett óriások számára?

Szemmel látható, hogy mire tervezték.

A régészet azonban örökre magába zárta a titkot, és nem hajlandó beszélni olyan dolgokról, mint az isteneknek épített kapuk, vagy hatalmas átjárók világszerte, melyek hol piramis, hol pedig kapu formában készültek el.

Az ősi népek hatalmas komplexumokat emeltek, és védték ezeket a kapukat.

Az ősi istenek pedig ezen keresztül jártak-kelten a saját világuk, és a mi világunk között…

Egy napon ezek a titkok végleg felfedésre kerülnek az ősi istenek is megmutatkoznak, és feltárják az emberiség végső, eltitkolt történelmét.

Addig viszont az emberiség továbbra is homályban lesz tartva, már ami a múltját illeti.

Avilagtitkai