Home Cikkek Ördögöt láttak, meghalt egy csecsem?

Ördögöt láttak, meghalt egy csecsem?

3

Odile Faivre, Versailles helyettes ügyésze az AFP-nek elmondta, hogy a lakásban egy család 13 tagja televíziózott a hajnali órákban, amikor egyikük – a meztelen férfi – meghallotta, hogy sír a csecsem?. “A férfi felkelt, hogy elkészítse a baba cumisüvegét. Ekkor látta meg a felesége, és elkezdett kiabálni, hogy ‘Itt az ördög, itt az ördög'” – mondta a helyettes ügyész.

Mint hozzátette, az ijedtségben a meztelen apa sógorn?je késsel támadt a férfira, majd a többiek segítségével kidobta az ablakon. Amikor azonban a sérült férfi vissza akart menni a lakásba, kitört a pánik. ”

A többi lakó az ablakon kiugorva menekült a lakásból” – mondta Faivre, hozzátéve, hogy egyikük a kétéves gyerekkel a kezében ugrott ki. Az azonban egyel?re nem egyértelm?, hogy a csecsem?t kidobták-e, vagy szintén valaki a karjába véve ugrott-e ki vele.

A helyszínre érkez? nyomozók nem találtak hallucinogén anyagokat a lakásban, és arra sincs bizonyíték, hogy bármilyen okkult rituálét végeztek volna ott a lakók. A 11 sebesült közül hét embert kellett végül kórházba szállítani.

3 COMMENTS