Home Cikkek Orosz asztronauták látták a Fekete Lovagot

Orosz asztronauták látták a Fekete Lovagot

0

russian_ufo_spaceNemrég került fel az internetre egy videó, a méltán híres (vagy éppen hírhedt) Black Knight /Fekete Lovag/ űrszondáról, amint az egy nemzetközi űrállomást követ. Bár a szkeptikusok nem győzik hangoztatni, hogy a Fekete Lovag nem létezik, ennek cáfolatára számos bizonyíték áll rendelkezésünkre.

A Fekete Lovagról ugyanis az a hír járja, hogy olyan erős rádiófrekvenciákat bocsát ki magából, amiket nem csak a világűrben, de megfelelő érzékenységű rádióval, akár a Földön is be lehet mérni.

Az egyik leghíresebb elmélet szerint, már Nikola Tesla is képes volt jeleket fogni a Fekete Lovagról. Felfedezéséről levélben értesítette Julian Hawthorne riportert. 1899 December 8.-i keltezésű levelében említést tett egy ?másik világból érkező, számokban kódolt üzenetről??

russian_ufo_space

Nem Tesla volt az egyetlen, aki felfigyelt a szonda misztériumára. Guglielmo Marconi, olasz feltaláló és mérnök, akinek munkássága leginkább a nagy hatótávolságú rádióhullámok kifejlesztése és tökéletesítése révén vált ismertté, szintén észlelte a Fekete Lovag jeleit. Néhány évvel Tesla után, ugyanazt az üzenetet fogta saját rádióvevőjén.

Később a Grumman Aircraft Corporation még fotót is készített a Fekete Lovagról. Természetesen a katonaság is felfigyelt a Fekete Lovag jelenlétére és nagy erőkkel dolgoztak rajta, hogy a lehető legtöbb információt szerezhessék meg az űrszondáról.

A szonda létezését övező vita tehát már jó ideje folyik. Azonban úgy tűnik 2016 januárjában újabb bizonyíték került elő a Fekete Lovag létezéséről. Napvilágot látott ugyanis a fenti videó, ?Az ISS felvétele a Fekete Lovagról? címmel. A videó Oroszországból került feltöltésre, és készítéséhez az ISS saját kameráit használták. A felvétel akkor készült, amikor a szonda túl közel került az orosz Soyuz űrállomáshoz. A felvételen mellesleg hallható, ahogy az orosz asztronauták rácsodálkoznak a misztikus űrszondára.

Amennyiben a szonda ősi, vagy földönkívüli eredetű, kérdéses, hogy a NASA miért nem vizsgálta meg eddig komolyabban?

Vajon a micsoda a Fekete Lovag valójában. Egy titkos földi űrszonda? Ősi technológia, vagy egy UFO? És mi a célja? Talán információt gyűjt? De kinek?

Tudnodkell