Home Cikkek Orosz szakértő szerint hiteles a Moszkva fölött lebegő UFO-król készült felvétel

Orosz szakértő szerint hiteles a Moszkva fölött lebegő UFO-król készült felvétel

0

ufo_moscowHitelesnek nyilvánította egy orosz szakértő az alábbi videó felvételt, melyen négy fényes objektum látható. Moszkva egén 2016 január 31-én este jelent meg a négy azonosítatlan tárgy, és szinkronban lebegtek hosszú perceken keresztül.

A felvételt Teymur Abdullaev készítette, aki elmondta a helyi médiában, hogy egy tárgy volt a bal oldalon, kettő középen, és egy kevésbé fényes a jobb oldalon. Beszámolt róla, hogy a jobb oldali időnként eltűnt, majd újra láthatóvá vált. Mind a négy tárgynak rombusz alakja volt, írta le a fotós.

Egyesek azt sugallták, hogy a fény csupán tükröződések a földről, de Timur ezt az elméletet visszautasította és kifejtette, hogy soha nem látott még ilyen jelenséget, mióta a kerületben él két éve.

Az észlelésről készült felvétel azért is nagyon érdekes, mert Vadim Chernobrov UFO szakértő úgy gondolja, hogy a videó hiteles. Megerősítette, hogy a fények nem magyarázhatók kozmikus vagy légköri jelenségekkel. Annak a lehetőségét is elutasítja, hogy valamiféle tükröződés vagy hasonló lenne, az ismeretlen tárgyak pontos geometriai formája miatt.

Chernobov a kínai lámpás elméletet is kizártnak tartja a tárgyak pozíciója és viselkedése miatt.

Új Világtudat