Home A múlt rejtélyei Ősember és dinoszaurusz szellemek?

Ősember és dinoszaurusz szellemek?

1202
0
Megosztás

Ez a bejegyzés bizony ősember és dinoszaurusz szellemekről szól. Nem is gondoltátok volna, hogy valaha erről is fogunk beszélni, ugye? Azonban, mivel ezek a lények is jártak a földön, akkor miért is ne maradhattak volna szellemek is hátra?

Az emberek, amikor paranormális jelenségekről beszélnek, akkor sokszor beszélnek ősi indiai temetkezési helyekről, amelyek ősi népek kísértenek. De miért is ez lenne a vég? Miért ne mehetnénk vissza messzebbre? Miért ne lehetnének szellemek a földön az első emberekből is és a dinoszauruszokból is? Főleg, hogy a dínók 200 millió évig uralták a földet.

 Nem tudjuk ugyan, hogy a szellemek léteznek-e, de hogyha igen, akkor az ősi szellemeknek is létezniük kell. A most következő fotót egy turista, Simon Howard készítette, aki ősi barlangokat látogatott meg Angliában. Elmondása szerint a kép készítésekor az arc nem volt látható, de kép igencsak borzongató. Lehetséges, hogy egy ősi ember képe lenne, aki még mindig a barlangban él?

A másik érdekes példa a Loch Ness körül kering. Lehetséges, hogy Nessy egy dinoszaurusz szelleme lenne? Ha belegondolunk a készített fotókba, akkor a teória egyáltalán nem is fura. Hatalmas vízi szörnyeteg az ősi dinoszauruszok visszamaradt lelkeként? Persze mindez csak teória, de annak érdekes lehet.

FILE -This is an undated file photo of a shadowy shape that some people say is a photo of the Loch Ness monster in Scotland. What lurks beneath the dark waters of Scotland’s Loch Ness? New documents show that as late as the 1930s, police in Scotland thought some sort of creature inhabited the Highlands lake. Police were so sure of its existence that they worried about how to protect it from hunters. Files released Tuesday April 27, 2010 from the National Archive of Scotland show that local officials asked Britain’s Parliament to investigate the issue and confirm the monster’s existence – in the interests of science. Lawmakers were skeptical. (AP Photo, File)

Bizzarium