Home Földönkívüliek Ősi genetikusok

Ősi genetikusok

0

Az ősi idegen elmélet szakértői szerint nem vagyunk egyedül a világegyetemben. Fő érvük az, hogy minden valaha létezett ősi kultúra azt mutatja, hogy léteznek más civilizációk is a kozmoszban.

Ha megnézzük, milyen régóta létezik a Föld, és milyen öreg a világegyetem – több milliárd év -, akkor láthatjuk, hogy az élet más helyeken is kialakulhatott ilyen hosszú idő alatt; ennek kvetkeztében ott is hosszú evolúciós folyamatok kellettek, hogy végbemenjenek.

De hogyan kezdődött mindez? Az ősi szövegek és mítoszok alapján, célzott genetikai módosítással, a majom és egy földönkívüli, az Anunnaki nevű lény DNS-ének felhasználásával jött létre az emberiség.

Az emberiség tehát egy akár annak az eredménye is lehet, hogy idegenek látogatták meg bolygónkat, így feltehetően ősi idegenek genetikai anyagából származunk.

Az ősi tervezőasztal

Több ezer évvel ezelőtt, a történelem hajnala előtt, idegenek ismeretlen okokból látogathatták meg bolygónkat, talán azért, hogy felfedezzék, felfedezzék, vagy az anunnaki legenda szerint azért, hogy a Földön bányászott arannyal megmentsék saját bolygójukat, az állítólagos Nibirut.

Amikor először jöttek a Földre, minden bizonnyal rájöttek, hogy a majmok lehetnek a legalkalmasabbak arra, hogy kifejlesszék belőlük az embert. A legtöbb ősi civilizáció tehát feltehetően egyetlen ősi gyökerű civilizációra vezethető vissza, amely annak idején elterjedt az egész bolygón.

Az ősi idegen elmélet szerint az emberiséget a földönkívüliek hibridekkel egészítették ki. Ez a királyságok korában történt, amikor részleges szabadságot nyertek a teremtőiktől, és hibrid helytartók igazgatták a világ egyes régióit.

Erről számos kultúra különböző formában emlékezik meg, mint például az ősi hindu és a bibliai teremtésmítoszok, amelyek egyesek szerint az őskori genetikai kísérletek emberi leírásai és ábrázolásai.Aztán ott vannak a piramisok, és az istenek látszólag egységes ábrázolásai. Tehát valamikor a múltban földönkívüliek látogathatták meg az emberiséget, és jelentős hatással lehettek a történelmünkre, mert a gigantikus építmények, mint a piramisok és más kolosszális építmények építésének képességét valakinek odakint kellett kifejlesztenie.

A sumérok és a földönkívüliek

Sokan úgy vélik, hogy az ősi civilizációk bölcsője, a sumér birodalom egy félig idegen birodalom volt. Erre a sumér legendák, köztük a Gilgames eposz is utalnak.

Az is érdekes, hogy rendkívül fejlett úthálózatot építettek ki, derékszögű rendszerekkel, párhuzamos utcákkal és egy korukat meghaladó csatornarendszerrel. A mezőgazdaság is nemcsak a korát, hanem a környező népek mezőgazdaságát is megelőzte. Úgyszólván az ókori mezőgazdaság eredete, amelyet a modern mezőgazdaság előfutárának tartanak.

Ninive romjainak feltárása során 22 000 különböző ősi sumér agyagtáblát találtak, amelyek a kereszténységből ismert Jézus-történetekhez hasonló történetet mesélnek el. Más szóval, ezek a kereszténység előtti időkből származnak, és egy mennyei messiásról szólnak.

Ezért sokan úgy vélik, hogy innen származik a mennyei megváltók története, és hogy a sumérokat a mennyből jött idegenek ihlették.

Más vallások vajon mennyire kapcsolódnak a sumér legendákhoz? Vajon minden vallás ugyanarról beszél, az ember genetikai úton, földönkívüliek által történő megteremtéséről?

Talán csak idő kérdése, hogy az ember mikor ébred fel és fogadja el, hogy van egy múlt, amit nem ismer, és ez a múlt elképesztő titkokat rejt.

Miroslaw Miras képe a Pixabay -en.