Home Cikkek Ősi szövegek bizonyítják: hatalmas kozmikus űrhajók látogatták a Földet több ezer évvel...

Ősi szövegek bizonyítják: hatalmas kozmikus űrhajók látogatták a Földet több ezer évvel ezelőtt!

2006
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

Ez az emberiség VALÓDI történelme? Az emberi faj ősi múltja teljesen más, mint ahogyan azt a különféle történelemkönyvek tanítják.

Olyannyira, hogy a mainstream tudomány gyakorlatilag egy párhuzamos valóságot, egy másik múltat próbál az emberek fejébe beleverni, letagadva a létezésünk valódi okát: földönkívüliek teremtettek minket, és tenyésztettek ki a bolygón.

Vagy legalábbis minimum erős ráhatásuk volt a fejlődésünkre a távoli múltban.

Végig kísérték azt, hogy emelkedünk ki a majmok és más emlősök közül… Sőt, egyes feltételezések szerint ők maguk mutatták meg az emberiségnek, hogyan kell a villámok erejét használni, és hogyan is működik a tűz…

Nagyon sok olyan régész és genetikus van, akik szerint az emberi faj agykapacitásának és kognitív képességeinek drasztikus fejlődése semmivel nem magyarázható, csakis földönkívüli genetikai beavatkozással.

Nem véletlen nincs meg a majmok és az emberek közös, első őse. Ilyen valójában ugyanis nem volt.

A majmokat a Földre látogató idegenek saját magukkal keresztezték, így jött létre az emberi faj első példánya Ádám, majd később genetikai klónozásos eljárással Éva.

Léteznek olyan ősi szövegek, melyek több ezer évesek, és olyan elmével, és egyéb különleges erővel irányítható gépekről ír, melyek megfelelnek a mai űrhajóknak.

Ezek szintén azt bizonyítják, hogy egyes kultúrák szoros és közvetlen kapcsolatban állhattak a Földet látogató ősi idegenekkel.

Az ősi sumer és egyiptomi kultúrák mind olyan ősi civilizációk, melyek sokkal fejlettebbek voltak a koruknál, beleértve az indiai kultúrát is.

Indiában rengeteg olyan szanszkrit iratot találtak már, melyek olyan kozmikus hajóról írtak, melyeket Vimana-ként emlegettek. A Vimanak olyan kozmikus bárkák voltak, melyekkel egy ősi kataklizma során bármikor el lehetett volna hagynia a bolygót az emberiségnek. Legalábbis egy részének.

Ma is léteznek ilyen rejtett Vimana szerkezetek, melyekről ma a tudomány úgy gondolja, hogy ezek “csak” szimplán több ezer éves templomok, rakéta formájú építészeti stílusban építve.

Valójában a Vimanak belsejében rengeteg különféle mechanikus szerkezetet, és annak nyomait találták már meg…

Teljesen egyértelmű, hogy minderről miért nem beszélnek a mainstream tudomány képviselői.

Ezek a dolgok az emberiség egy merőben más, eltitkolt múltját fedik fel. Ezt pedig ma még nem akarják fellebbenteni a világ előtt….

Avilágtitkai