Home Hírek Összeesküvés – A hidegháború fenyegető réme

Összeesküvés – A hidegháború fenyegető réme

313
0

hidegháború szovjetunió amerika usa kuba rakétaválság tengeralattjáró nukleáris háború video film dokumentumfilm aldo moro vörös brigád gladio nato-2017-új világtudatCsaknem negyven éven át a világ csupán pár órányira volt a teljes megsemmisüléstől, hiszen az USA, Oroszország és Kína egy dermesztő patthelyzetben álltak egymással. Hihetetlen módon vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy az egész hidegháborút egy ember, Rinehart Gahlen hazugságai okozták, aki a keleti blokk német hadseregének hírszerzési vezetője volt.

Egy titkos egyezség keretében sikerült felajánlania az amerikaiaknak a saját kémhálózatát, és olyan információkat adott át nekik, amit hallani szerettek volna, függetlenül attól, hogy azok igazak voltak vagy sem. És amikor elmondta nekik, hogy a Szovjetunió több tucat nukleáris rakétát gyártott, az amerikaiak ugyanezt tették.hidegháború szovjetunió amerika usa kuba rakétaválság tengeralattjáró nukleáris háború video film dokumentumfilm aldo moro vörös brigád gladio nato-2017-új világtudat

A hivatalos történelem azt tanítja, hogy az USA 1962-ben állt ahhoz a legközelebb, hogy használja ezeket a fegyvereket a kubai rakétaválság idején. De sokan azt állítják, hogy a világ hat évvel később sokkal közelebb került az Armageddonhoz, amikor egy szovjet tengeralattjáró, a K-129 megpróbált rakétát indítani Hawaiin. Úgy vélik, hogy a tengeralattjárót a KGB tagjai térítették el parancsnokuk, Jurij Andropov utasítására, aki be akarta csapni az USA-t, hogy azt higgyék, hogy nem a Szovjetunió, hanem a kommunista Kína támadta meg őket. A világot a tengeralattjáró kapitányának utolsó pillanatban végrehajtott tette mentette meg.

Egy összeesküvés-elmélet szerint az olasz miniszterelnököt, Aldo Morot nem kommunista forradalmárok gyilkolták meg, ahogy azt a történelemkönyvek állítják, hanem a NATO által a 2. Világháború végén létrehozott baljós föld alatti hadsereg, a Gladio.

ujvilagtudat.blogspot.hu