Home Földönkívüliek Panaszt tesz UFO ügyben egy kiszivárogtató a Védelmi Minisztériumnál

Panaszt tesz UFO ügyben egy kiszivárogtató a Védelmi Minisztériumnál

0

A Pentagon UFO-programjának volt vezetője azt állítja, hogy dezinformációs kampány célpontja lett. A Politico friss jelentése szerint Luis Elizondo – a Pentagon titkos Advanced Aviation Threat Identification Program (Fejlett Légifenyegetést Azonosító Program) korábbi vezetője – hivatalos panaszt tett a védelmi minisztérium felügyelőjénél.

A panasz “rosszindulatú tevékenységekre” és szakmai kötelességszegésre hivatkozik, az egyik tisztviselő állítólag azzal fenyegetőzött, hogy azt híresztelte az embereknek, hogy Elizondo “őrült”.

“Válaszul… azt mondtam neki, hogy bármilyen intézkedést megtehet, amit óvatosságból szükségesnek tart, de én nem voltam mentálisan sérült, és soha nem sértettem meg a biztonsági eskümet” – írta Elizondo.

Ezek a fejlemények alig néhány héttel azelőtt történnek, hogy a nemzeti hírszerzés igazgatója és a Pentagon jelentést tett közzé az UFO-król és a velük kapcsolatos stratégiájukról.

“Elzondo szerint vannak bizonyos személyek a Védelmi Minisztériumban, akik személyesen őt támadták, ezenkívül hazugságokat terjesztenek róla a nyilvánosságnak. Hivatalos tekintélyüket arra használták, hogy lejárassák őt, és akadályozták abban, hogy kereső és jövedelmező munkát találjon a világban.” – írta ügyvédje, Daniel Sheehan.

Sheehan szerint Elizondo nemcsak a nevét akarja tisztázni, hanem arra is rá akarja kényszeríteni a Pentagont, hogy tisztázzon minden kérdést azzal kapcsolatban, hogy mit tud az UFO-król.

“Úgy tűnik, senki sem vette komolyan ezt a dolgot. A kormány különböző részlegei és csoportjai, amelyek felelősek azért, hogy reagáljanak ezekre a bizonyos jelenségre… nem kommunikálnak egymással.” – mondta Elizondo.

Fotó: Pixabay