Home Cikkek Parafenomének

Parafenomének

0

Háborús időkben is segíthetnek ? Az ESP (Extra-Sensory Perception-Érzékszerveken Túli Érzékelés) képességek nem csak valamiféle jó ügy érdekében használhatóak fel.

Megbízható információk szerint a nagyhatalmak komoly fegyverkezésbe fogtak – a mentális hadviselés terén! A parafenoménok bevonása a világuralomért folytatott évezredek óta folyó háborúba egészen félelmetes következtetésekhez és majd egyszer fejleményekhez vezethet. Az egyik módszer a parakémek alkalmazása. Ebben az esetben igen erős gondolatolvasási tehetséggel rendelkező embereket vesznek rá arra, hogy pusztán az elméjük extra képességének segítségével kipuhatolják az ellenséges ország titkait, ha kell, konkrét személyek mentális támadásával.

Saddam_Hussein

Saddam HusseinA paraháborúk másik fontos személyei azok, akik képesek arra, hogy pusztán elméjük erejét használva befolyásoljanak bizonyos folyamatokat. A telekinézis során a gondolat erejével fizikai károkat okozhatunk műszaki berendezésekben, vagy akár az emberi szervezetekben. A titkosszolgálatok legtitkosabb részlegeiben gőzerővel folynak a kísérletek arra nézve, hogyan lehetne minden eddiginél jobban felerősíteni ezeket a képességeket. Egyes feltételezések szerint egy parakém segítségével találtak rá Irakban Husszein elnökre is.

Csodálatos gyógyítók

Eva Carriere-1912A parafenoménok egyik legnépesebb táborát a gyógyítók, csodadoktorok adják. Ezek az emberek képesek olyan betegségeket is sikerrel legyőzni, amelyekkel szemben modern korunk orvos-tudománya sem tud mit kezdeni és esetenként a biztos halál várna a páciensre. A gyógyítók saját bevallásuk szerint különböző módszereket használnak nem mindennapi ténykedésük során. Egyesek a beteg felborult belső energiafolyamait teszik rendbe, kézrátétellel, vagy csupán a test feletti simogató mozdulatokkal. Vannak akik úgy mond feltöltik a beteg embereket – szintén valamiféle, hivatalosan nem ismert, illetve elismert energiával és így képesek helyrehozni a szervezetünket. Az energia kezelésnek azonban vannak másfajta módszerei is – ilyen például a kozmikus energiák megcsapolása.

Ebben az esetben a gyógyító nem a belső energiaforrások révén űzi ki a testből a betegséget, hanem az egész világegyetemben jelenlévő pozitív energiákat irányítja a páciensre és ez által idézi elő nála a gyógyulást. A csodadoktorok harmadik legnépesebb csoportjába azok tartoznak, akik komoly sebészeti beavatkozásokat végeznek el – mindenféle előképzettség és eszközök nélkül! Talán ez az egyik leghihetetlenebb része a paraorvosok ténykedésének, hiszen ekkor szó szerint úgy nyúlnak bele a testbe, hogy annak semmi nyoma nem marad és a beteg sem érez semmiféle fájdalmat! A Távol-Keleten több ilyen parafenomén is közismert és hétről-hétre százak és százak keresik fel őket a gyógyulás reményében. Minden bizonnyal nem ok nélkül…

Medium-Eva-Carriere-1912

Mindent látnak!

Vannak, akik képesek a jövőbe látni és megmondani, hogy akár évek, vagy évtizedek múlva bizonyos emberekkel mi fog történni. Igazán félelmetesen hangzik, hiszen ha valaki beleláthat az eljövendőbe, akkor minden bizonnyal mindenkinek meg van a rá kiszabott sorsa, életútja-különben hogyan is lehetne megmondani pontosan még be nem következett eseményeket! A bevált jóslatok között tudhatjuk elnökök elleni sikeres, illetve sikertelen merényleteket, világ birodalmak születését és letűnését, vagy katasztrófák bekövetkeztét.

Mások nem a jövőt, sokkal inkább a múltat és a jelent képesek kifürkészni – nem éppen a szokásos módon. A távolba látók, látnokok egészen pontosan meg tudják mondani, mi történt valakivel-mindezt úgy, hogy azt a bizonyos személyt soha nem látták és esetleg több ezer kilométerre tartózkodik tőlük. Nekik azonban elég a keresett személy valamilyen személyes tárgya, vagy ruhadarabja és már is pontosan közlik, hogy az illető az elmúlt napokban hol fordult meg, kikkel találkozott, mit csinált és jelen pillanatban hol található.A nyomozók is hozzájuk fordulnak

Az ilyen képességekkel rendelkező parafenoménokat előszeretettel használják rendőrségi nyomozások alkalmával, eltünt személyek keresésénél, megoldattlan bűnügyek felderítése céljából. Gondolkozzunk el azon, hogy ha a hivatalos szervek – például a rendőrség – ezekre a parafenoménokra támaszkodik bizonyos esetekben, akkor vélhetően van abban valami, hogy ezeket a különleges képességekkel rendelkező emberek nem szélhámosok, nem csalók!

 

Hihetetlen Magazin