Home Beszámolók Parajelenség Gödöllőn

  Parajelenség Gödöllőn

  16

  Igazából nem is tudom mire vélni. A gödöllői parkban sétáltunk a barátommal, a vonathoz mentünk éppen. Nem siettünk, mert még volt időnk bőven. A nappalok egyre hosszabbak, de már sötét volt. Pontos időt nem tudok mondani, de nagyjából 19:30 lehetett.

  Ahogyan írtam, gyanútlanul sétáltunk, nem is figyeltünk másokra. Kivéve egyetlen személyre, tőle viszont még most is megborzongok. Semmi sem történt, mégis lefagytunk mind a ketten. Azok az éjsötét szemek felejthetetlenek. A lámpa fénye pont úgy világította meg őt, hogy tisztán látszódjon. Egyszerűen vonzotta a tekintetünket, földbe gyökeredzett a lábunk, de semmi jelét nem adta az érdeklődésnek. Tényleg csak a felejthetetlen szót tudom használni rá. Csak pár másodpercig tartott a találkozás, mégis tisztán emlékszem rá, mintha jóval hosszabb ideig tartott volna. Mi megtorpantunk, ő pedig csak sétált felénk, a kabátja zsebeibe tett kezekkel. Fekete kabátot viselt, piros gallérral. Az arca sápadt volt, borostás és mintha gondterhelt lett volna. A haja kócos, de középen és elől fel volt állítva.

  Egyszerűen rémisztő volt, és még mindig a hatása alatt vagyok. De nem csak én, a barátomon is, érzem és nem akar beszélni róla. Úgy tesz, mintha semmi sem történt volna és nem tudná miről beszélek, pedig ugyanúgy lefagyott mint én. És csak annyit suttogott “Meg ne fordulj!” amikor a férfi elhaladt mellettünk. Később pedig már erre sem akart emlékezni. Tudom, hogy fél, csak inkább homokba dugja a fejét. Nekem viszont muszáj erről beszélnem valakivel, pont ezért is írtam ezt a történetet.

  Az elmúlt órákban olvastam hasonló észleléseknek. Sötét szemű emberek, gyerekek történeteit találtam. Nem tudom melyik lehet igaz közülük, ezért olyanokkal szeretnék beszélni, akik átéltek hasonló találkozást és tudják milyen terrort éreztünk azalatt a pár másodperc alatt.

  16 COMMENTS

  1. tényleg én is találkoztam fekete szemű kisgyerekkel, borzalmas volt. a tekintetemet nem tudtam elfordítani mikor rám nézett mintha bennem lett volna teljesen…. na de most ahogy ezt irom jött egy sugallat! lehet hogy ezek a fekete szemü emberek nem mindenkinek ugy látszanak??? és lehet hogy ök sem tudnak igazából róla hogy mi-ki lakozik bennük! amit én láttam egy kisgyerek volt jobbján balján a szülök fogta´k a kezét és tömegben sétáltunk mint ök! a többiek ezt nem látta´k amit én??? vagy csak akkor érezzük ezt a jelenséget mikor elkapjuk az a szemkontaktust velük?? hmmm

  2. Hát amit beküldtem a linket azt mind megmagyarázza a dolgot olvassátok el.
   Igen, tényleg kicsit mindig kócos a hajuk sápadt bőrük van fekete szemük. Eggyet mondthatok csak azt ,hogy ne engedjétek bele az alany testetekbe vagyis a tiétekbe. Mert egy eset történt: Egy nő a benzin 

   • *Egy nő a benzin kút mosdójában békésen mosta a kezét és ott termedt egy 10 éves körüli gyerek (fekete szemekkel) és a nőt halálra rémítette….
    És a fekete szemű emberek-gyerekek egy gazdag alany testett keresnek. Mindig meg kérdik hogy beszállhatnak-e a kocsiba vagy beléphetnek az otthonába, ne engedjük be őket. Ha akaratlanul a megkérdezés nélkül és a beleeggyezés nélkül bemmenek akkor valami láthatatlan erő mint egy pajzs nem engedi be őket.
    Érdekes ,hogy mindig az utcán vagyis a tömegbe keresik meg az áldozataikat. 

  3. Sziasztok!
   Velem kiskoromban (3-4 éves lehettem) történt a következő eset: Egy városban mentem hazafelé az utcán, amikor megállított egy teljesen fekete alak-ember. Nem tudom máshoz hasonlítani, csak ahhoz, mintha egy árnyék kapott volna 3D kiterjesztést. Hogy érthetővé tegyem: onnan tudtam, hogy van orra, hogy amikor oldalra fordult láttam az orr alakját, amikor szemben volt velem, akkor nem. Valami teljesen fekete ruházatban, a szemét sem láttam vagy csak nem emlékszem rá. fekete kalappal a fején. Fagyira akart pénzt adni, mire én úgy megrémültem, hogy elkezdtem köhögni, hogy fája a torkom és hazáig futottam! Mindez járókelők között, fényes nappal történt. De már nagyon régen… Talán igaz sem volt…

  4. A fekete szem az egy betegség valamilyen férgek megtámadják az agyat és ilyen módon mutatkozik ki semmi köze a paranormális tevékenységhez azon kívül hogy félelmetes 🙂 nem néztél eléggé utána ha nem hiszel nekem akkor kérdezz orvosokat ők majd megmondják pontosan mi a betegség neve és miért és hogyan alakul ki..

  5. Ennyi marhaságot összehordani! A “fekete szem” szindróma , hogy viszonylagos többlete vagy hiánya van melaninnak a szervezetben. (a pigment). Lehet öröklött, vagy okozhatja genetikai bántalom, betegség, vagy a szem sérülése.