Home Paranormális jelenségek Paranormális jelenségek a héten

Paranormális jelenségek a héten

0

A Halloween szezon közeledtével egy a hátborzongató felvétel került fel az Internetre, amely az angliai Yorkban található éjszakai szórakozóhelyen készült.

A fekete-fehér videó a Popworld York éjszakai klub belső terét mutatja, amint a vezető elhagyja a helyiséget. Elmondása szerint ő volt az egyedüli személy a szórakozóhelyen abban az időpontban.

Néhány másodperc múlva látható, ahogy az egyik szék magától végigcsúszik a padlón, megáll, majd néhányszor újra megmozdul, mielőtt a videó véget ér.

“Nos, ez volt az utolsó alkalom, hogy az üzletvezetőnk egyedül végez egy kiszállítást!” – olvasható a klub Facebook-oldalán. “Még a Popworld szellemei is tudják, hogy Halloween közeledik!”

De vajon ez tényleg paranormális tevékenység bizonyítéka, vagy valami másról van szó?

Érdemes megjegyezni, hogy mivel nem lehet belátni az egész helyiséget, valaki egyszerűen csak állhatott oldalt, és húzhatott egy darab zsinórt vagy horgászzsinórt, ami a székláb köré van kötve.

A felbontás ráadásul olyan alacsony, hogy nagyon nehéz lenne felfedezni a látni a zsinórt a videón. Az azonban, hogy valóban ez történik-e a felvételen, nem világos.

A felvétel itt megtekinthető

Egy másik érdekes felvétel, amely nemrég terjedt el a TikTok-on, egy kutya nyakörvének titokzatos módon történő elmozdulását mutatja. A különös videó, amelyet a Phoenixben élő TikTok felhasználó, Shannyfantg töltött fel, azt bizonyítja annak készítője szerint, hogy paranormális tevékenység történt a heéyszínen.

A paranormális jelenség középpontjában a két kutya egyike áll, amelyek a gazdájuk nappalijában lévő ketrecükben ugatnak – konkrétan a fekete kutya a képkocka közepén.

Miután a kutyák elhallgatnak, a fekete kutya hirtelen nagyon furcsa módon mozog, mintha valaki vagy valami felemelte volna a nyakörvénél fogva, és hátrafelé húzta volna. A nyakörve aztán mintha magától kioldódna, és a padlóra esik.

A feltöltő szerint azonban más furcsa dolgok is előfordultak már a házban, így ez nem az első eset volt.

A videót azóta több mint 8 milliószor nézték meg, és sok néző meg van győződve arról, hogy a videó a paranormális jelenségek bizonyítéka. Néhányan azt is állítják, hogy egy hangot vagy suttogást hallottak a 40 másodperc környékén.

Mások viszont továbbra is kételkedők, azt állítva, hogy a felvételt könnyen lehet, hogy manipulálták. Akárhogy is, mindenképpen érdekes videóról van szó.

A felvétel itt tekinthető meg.