Home Hírek Paranormális jelenségek történnek egy angol szállóban

Paranormális jelenségek történnek egy angol szállóban

118
0
Megosztás

Egy 17. századi szálló tulajdonosai hátán a hideg futkosott, amikor egy korsó sör magától lecsúszot a bárpulton.

Jenny Heard és Martin McConn amikor megvásárolta a Cornwall-ben található Crow’s Nest Inn-t, nem tulajdonított nagy jelentőséget a szállóval kapcsolatos ijesztő történeteknek. Azonban néhány nappal a vásárlás után a pár meggyőződött arról, hogy valami szokatlan történik az ingatlanban.

A különös dolgok akkor kezdődtek, amikor a szálló kocsmájában egy bárpulton elhelyezett korsó sör hirtelen lecsúszott a padlóra anélkül, hogy bárki hozzáért volna.

Ez azonban még nem is annyira különös. Ám amikor mindketten odamentek a korsóhoz, ledöbbentek azon, hogy a korsó álló helyzetben állt a földön anélkül, hogy egy csepp is kiömlött volna.

A Crow’s Nest régóta ismert arról, hogy paranormális jelenségek történnek ott. Ilyen például egy csengő, amely magától cseng, valamint egy óra, amely mindig tíz perccel többet mutat, hiába állítják be. Négy szellemet is észleltek már az ingatlanban, közülük az egyik egy nő akit 1844-ben meggyilkoltak.

Meg kell azonban jegyeznünk, hogy ilyen idős házakra már jellemzőek lehetnek a különös események. A tulajdonosok a mai napig érdeklődéssel figyelik a paranormális jelenségeket a szállóban.

Plymouth Herald | paranormal.hu