csütörtök, április 25, 2019
Home Cikkek Paranormális szörnyetegek

Paranormális szörnyetegek

933
0
Megosztás

A világ minden egyes pontján foglalkoznak az emberek paranormális teremtményekkel. A furcsa lényekkel kapcsolatos látomások szinte egyidősek az emberiséggel. Mi magunk sem tudjuk abbahagyni ezeknek a lényeknek a sorolását, hiszen tárházuk kimeríthetetlen forrás a borzongani vágyóknak.

1. El Chupacabra
Ezt a teremtményt elsőként Puerto Ricóban vélték felfedezni 1995-ben, más néven ?kecskeszívóként? is ismert, hiszen ezeknek az állatoknak a véréből táplálkozott. A gazdák holtan találták állataikat a mezőn, furcsa nyomokkal a nyakukon, amelyen keresztül kiszívták belőlük a vért. Néhány szemtanú látott is pár lényt hatalmas fogakkal és éles karmokkal, és tüskékkel a hátán. A szörnyeteg később más latin-amerikai országokban is felütötte a fejét, majd az Államokban is megjelent. A négylábú állat leginkább egy óriási békára hasonlít. 2008-ban maga a rendőrség látta, ahogy egy földúton fut keresztül.  De honnan is ered ez a lény?És hogyha nem létezik, akkor mégis mi gyilkolja meg az állatokat?

2. A Mapinguari
Dél-Amerika dzsungeleiben bizony különös teremtmények lapulnak. Ennek a félelmetes szörnyetegnek is hosszú karmai vannak, visszafelé néző lábfejei, és szája, ami a gyomra közepéből ered. Sokan úgy gondolják, hogy ezek a furcsa lények már bizony kihaltak évezredekkel ezelőtt, de néhány kutató szerint továbbra is élnek a dél-amerikai dzsungelekben. Rengeteg expedíciót indítottak a megtalálására, azonban ezek nem voltak sikeresek.
3. A Megalodon cápa
A Megalodon bizony akkora cápa volt, hogy a nagy fehér cápa is eltörpült mellette. A tudományos nézet viszont az, hogy ez a hatalmas cápa évezredekkel ezelőtt kihalt, de sokan úgy gondolják, hogy a mai napig létezik. Azonban számos leírás létezik óriási cápákról, amelyek hajókat támadtak meg, de sohasem tudták bizonyítani, hogy ez a Megalodon-e vagy sem.
4. Eltévedt kenguruk
Mindannyian tudjuk, hogy a kenguruk Ausztráliában élnek, azonban senki sem hallott Észak-Amerikában őshonos példányokról. Azonban ennek ellenére sokan beszámoltak fantom-kengurukról az Egyesült Államokban. Sokan úgy gondolják, hogy ezek állatkertekből vagy egyéni gyűjtőktől szökhettek el. Esetleg lenne egy ősi kengurufaj, amelyet nem ismerünk?
5. Élő dinoszauruszok
A dinoszauruszok bizony 65 millió évvel ezelőtt haltak ki. Néhányan azonban úgy gondolják, hogy maradtak ilyen élőlények Afrikában a Kongó-folyó mentén. Sokan azonban úgy gondolják, hogy ezek csak rinocéroszok, vagy más hasonló állatok.