Home Cikkek Paranormális tevékenységet vizsgálnak a Clement Hall Egyetemen

Paranormális tevékenységet vizsgálnak a Clement Hall Egyetemen

0

clementKivizsgálták, hogy tényleg egy öngyilkos lány lelke okozza-e a furcsa jelenségeket az épületben. Megijedtek a hallgatók a Clement Hall Egyetemen, miután megismerték azt a történetet, amely szerint egy diáklány öngyilkos lett a Nyugat-Tennessee-beli intézmény legöregebb kollégiumi szobájában, és a halála óta az egyetemen kísért.

A szellem jelenlétére több furcsa esemény utalt, emiatt az ügy az Egyetemi Szabadgondolkodók Társaságának asztalán landolt. A szervezet tagjai úgy döntöttek, hogy az lesz a legjobb, ha alaposan kinyomozzák a legendát.

A vizsgálat eredményéből kiderült, hogy nincs szó szellemről. Az egyik női alkalmazott ugyanis arról beszélt, hogy villódzó árnyakat látott, de később felfedezték, hogy azt egy hibás villanykörte okozta.
Egy irodai dolgozó a padláson látott lidércet, de ő utólag bevallotta, hogy lehet, csak az érzékei csapták be, és valójában ő színezte ki a történetet. Mindezek tetejébe még az is kiderült, hogy egy lány sem követett el öngyilkosságot.

clement

Az egyetem igazgatója szerint csak egy klasszikus város legendáról van szó, amely tartalmaz minden motívumot, ami egy ilyen történethez kell. Az ő szavait támasztja alá az is, hogy kiderült, az egész ország, szinte minden egyetemén hallani hasonló rémtörténetet, tehát egy az egyetemi kultúra része.

noiportal