Home Cikkek Párhuzamos világok, vagy titokzatos délibábok? Hologram szerű anomáliák az égbolton

Párhuzamos világok, vagy titokzatos délibábok? Hologram szerű anomáliák az égbolton

1234
0
Megosztás

A világ számos pontján bukkantak már fel. Felhőkarcolók, fantom városok, házak körvonalazódnak sejtelmesen a felhők között. Tényleg egy párhuzamos dimenzió lecsapódásai? Vagy magyarázhatóak tudományos módon?

Titokzatos jelenség

Létezik egy nagyon titokzatos jelenség, melyről még a mai napig nem tudják az emberek, hogy mi okozza pontosan. Ugyanis rengeteg elmélet van, mely felmerül lehetséges magyarázatként, azonban egyik sem álja meg teljesen a helyét.

Időnként, a világ több táján észlelték már az elmúlt években. Hatalmas felhőkarcolók, házak, metropoliszok körvonalai jelennek meg a felhők között, mintha csak valamiféle rejtett, párhuzamos dimenzió lecsapódásai lennének.

1

Vajon mi a magyarázat rájuk? Tényleg egy rejtett világ sejlik fel előttünk? A téridő szövete összezavarodik? Vagy van rá ésszerű, logikus magyarázat?

Világszerte több helyen látták már

Mint ismeretes, a világ számos pontján előfordult már, hogy tapasztalták ezt a jelenséget, ami néhol igen nagy pánikot váltott ki az emberekből, mert voltak helyek, ahol a lakók egyenesen azt hitték, hogy eljött az apokalipszis, és a mennyország tükörképét látják az égbolton.

2

Néhány éve az egyik ilyen észellés hatalmas sajtónyilvánosságot kapott. Akkor Kínában, egy város felett jelent meg egy hatalmas metropolisz körvonala.

A helyiek az eget bámulva hamar rájöttek, hogy az anomália ténylegesen egy lebegő város, és nem is hittek a szemüknek. Sokak szerit azonban nem is város volt, hanem egy óriási kastély képe, de hogy pontosan mi lehetett, arról igazából az emberek jórészének fogalma sem volt.

3

Zágráb közelében is tapasztaltak és láttak hasonló jelenséget, és a világ számos pontján időről-időre felsejlik egy-egy lebegő város, vagy épület titokzatos, ködbe burkolózó képe.

Lehetséges magyarázatok

A fantasztikusabb magyarázatoktól haladjunk szép sorban a tudományosabbak felé. Sokak szerint ez a jelenség semmivel sem magyarázható, és valójában egy párhuzamos dimenzióba látunk ilyenkor bele. Hogy miért, azt pontosan nem tudni. Talán bizonyos kémiai folyamatok lévén megbomlik a téridő szerkezete, és átlátunk a saját dimenziónkból egy másik világba.

4

Egy másik elmélet szerint maga a mennyország válik ilyenkor rövid időre láthatóvá. A Bibliából tudjuk, hogy Isten előszeretettel üzent az emberiségnek az égi jeleken keresztül.

Talán ezek a jelenségek is egyfajta üzenetként foghatóak fel, hogy hamarosan eljön az örök üdvösség korszaka, és a második eljövetel.

5

Akadnak olyan összeesküvés elméletek is, miszerint az egész jelenség nem más, mint egy óriási hologram kísérlet, melyet a NASA irányít a HAARP antennarendszer bevonásával.

Céljuk az, hogy így szimulálják majd Jézus második eljövetelét a Földön, hogy később egyetlen vallássá olvasszák a bolygó vallásait, és előkészítsék a terepet egy világhatalomnak.

Létezik rá egy természetes magyarázat is, mely elég logikusan hangzik. Eszerint ezek a fantom módjára lebegő titokzatos városok nem mások, mint délibábok, melyek az égre vetülnek. Bizonyos esetekben, ha a légköri feltételek adottak, és megfelelőek a hőmérsékleti viszonyok is, akkor előfordulhat, hogy egy tárgy ? jelen esetben városok ? képe az égre vetül.

6

Azonban sokak szerint ez sem magyarázza meg azt, hogy időnként hogyan lehet az, hogy olyan épületek, kastélyok körvonalai látszódnak a felhők között, melyek nem is léteznek.

A kérdés bár félig-meddig meg van magyarázva, még mindig rengeteg rejtélyes aspektussal van átszőve.

avilagtitkai.com