Home Földönkívüliek Pataky Attila: Mindenhonnan jöhetnek az idegenek

Pataky Attila: Mindenhonnan jöhetnek az idegenek

393
0
Megosztás

jrnktkqturbxy85otmxzgjinti3zjhlodljyzm5ndk5ndjmm2zjzme5zs5qcgvnkpudac0bw80grm0dwjmfzqmuzqg8Dübörög a turné, jövő szombaton a kecskeméti sportcsarnokban koncertezik a legendás rockzenekar, és Pataky Attila (65) azt is elárulta, heteken belül különleges könyv jelenik meg róluk.

„Ez a föld a Miénk!!!!” Miért ez lett a turné címe?

 

jrnktkqturbxy85otmxzgjinti3zjhlodljyzm5ndk5ndjmm2zjzme5zs5qcgvnkpudac0bw80grm0dwjmfzqmuzqg8

– Mert ez a föld a miénk! (nevet) A sólyom népe címmel tavaly megjelent 32. nagylemezünkön ez az egyik legfontosabb dal, a sok felkiáltójel pedig arra utal, hogy az állítás tartalma látszat csupán. Csak azt hisszük, hogy ez a föld a miénk. Apropó! Elképzelhetőnek tartja, hogy a nemrég felfedezett „második Földről” jönnek űrlények? – Onnan is! Bármilyen irányból, messzeségből és dimenzióból jöhetnek, régóta gyanakodtam, hogy a mindössze 4,3 fényévre lévő Alfa Centaurin is biztosan jelen vannak. Viszont még ennél is érdekesebbnek tartom, hogy a NASA kutatói szerint legalább 1200 élet kialakulására alkalmas bolygó lehet a galaxisunkban. Ez igazolja mindazt, amiről beszélek.

Azt hallottuk, meglepetésre készül a zenekar. Mire?

– Most már elárulhatom, hogy Mi vagyunk a rock címmel még október vége előtt megjelenik a könyvünk. Beleírtam 42 év titkait, hiszen idén már ennyi idős az Edda Művek, de valóban sok olyan érdekes dologról beszélek benne, amiről csak nagyon kevesen tudnak. Mindent ki akartam adni magamból, mert úgy éreztem, ezzel a könyvvel még tartozom.

blikk.hu