Home Cikkek PHILIP SCHNEIDER ? FÖLD ALATTI FÖLDÖNKÍVÜLI BÁZISOK

PHILIP SCHNEIDER ? FÖLD ALATTI FÖLDÖNKÍVÜLI BÁZISOK

1436
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 26 percig tart

A kormány már 70 év óta biztos tud a földönkívüliek létezéséről. 1909-ben, egy katonai egység üldözött pár banditát, és bementek ebbe a barlangba, ahol repülő űrhajókat és kicsi szürke lényeket és további dolgokat találtak, amikre nem tudtak magyarázatot adni. Elrohantak onnan és azóta is titokban tartják, amit láttak.

1:45 Philip Schneidernek 17 éves tapasztalata van a kormány fekete projektjaiban való munkában, amelyek hármas szintű titkosítási védelem alatt állnak.

Hivatalosan a kormánynak dolgozó geológus és mérnökként vett részt a fekete projektekben, amelyek a z 51. S-4 terület és Los Alemos környéki földalatti bázisokhoz kapcsolódtak. Társfejlesztője volt módszereknek, amelyeket föld és tengeralatti katonai bázisok robbantási gyakrolataihoz használtak. Phil az egyike a csupán háromtúlélőjének a hírnélküli Dulce, Új Mexikó és Los Alamos földalatti bázisaiban zajló földönkívüli-ember háborúnak, ahol 66 a kormánynak dolgozó ügynök és munkás vesztette életét 1979 augusztusában.

2:50 (ugyanazekkel az információk elmondásával bemutatja Philt)

3:21 Én vagyok Phil Schneider. 17 évet dolgoztam hivatalosan geológus és mérnökként a kormánynak fekete projektekben. Magamhoz képest híressé váltam. Lenne itt egy pár jegyzetem, de most még nem érhetőek el. Itt fenn különböző készítmények vannak, néhány földönkívűli érme, amit a földön készítettek, néhányat pedig más bolygókon ? és ezeket azóta mindenhol használják a katonaságnál (helikopterek, tengeralattjárók). Ezek mind földönkívüli technológiából erednek. 1947-ben Mexikóban egy hátsókertben valami lezuhant.

Nos, ez a földönkívüli dolog több annál, mint amit én a láthatatlan fenyegetésnek hívok. Minden információ az idegenekről és a tőlük szerzett technológia jól el van relytve az amerikai nyilvánosság elől. A fekete projektek több milliárd dollárba kerülnek a kormánynak évente. Jelenleg 100-nál is több aktívan működő földalatti bázisok találhatóak az USÁ-ban. Ezene felel még több száz a világ más pontjain. Mindegyik átlagosan 17-19 millió dollár költségű. Kb 2 évig tartott mindegyiknek a felépítése, párat már egy év alatt is sikerült befejezni bizonyos módszerekkel.

A kollégám, Bill, azon a gyors vonatokon dolgozik, amelyek összekötik az összes ilyen bázis amerikában ? a felszín alatt természetesen. Ehhez a magas technológiához még hasonló sincs a felszínen. Nekünk folyamatosan hazudnak, sokszor teljesen hülyének néznek minket. Ha vissza akarjuk szerezni az országunkat, meg kell tudnunk a teljes igazságot, minden kormánynak dolgozónak EL KELL mondani a teljes valóságot. Hogy ha ez nem valósulhat meg, nem is használhatjuk azt a kifejezést, hogy szabadság…

Hoztam képeket is, amelyeket megnézhettek a szünet alatt, a készítményeket, ameiket hoztam is megnézhetitek, de légyszíves ne érintsétek meg őket. Van itt egy különleges titánium ötvözet is, amely azóta minden fekete program beli bázisban azóta is használnak. Illetve sok-sok új fejlesztésekkel is helyettesítik. Már csak lézereket és radarokat használnak. De attól még jelen van pl a helikopterekben, amelyeket az emberek megfigyelésére állítanak illetve a műholdakban is. Az utóbbiak (a kémműholdak) az űrből még egy foltot is észrevennének a padlón, annyira óriási a felbontási faktoruk. Ez a bizonyos fémdarab, amit most ledobok a földre 9:30, csengettyű szerű hangja lesz…nem lehet eltörni.

Niob is van benne, és 7500 fokot is kibír. Ez már itt egy kristály formában található változata. Ez 10000fokot is kibír, és tökéletes egyes repülőgép részekhez ? ilyen anyagokkal dolgozom nap mint nap a munkám során.
Itt fent Groom Lake egy transzparensét láthatjuk. Groom Lake egy CIA bázis volt, alapvetően nukleáris robbantási kísérletekre kialakítva ? később az USA egyik legtitkosabb bázisává alakult. 18000-nél is több ember dolgozik ott, 12 órás műszakokban. Legtöbbször az éj leple alatt. 9 katonai bázist építettünk ott. Mindegyik átlagosan akkora kapacitással, hogy egy város elférne benne.

Fúrógépek dolgoznak bennük, amelyek lézerrel dolgoznak és megolvasztják a kőzetet, amely aztán a járatok falát alkotják, így nincs szükség cementre és semmi hasonló dologra. A ?modern technológia? a katonaságból kiöregedett régi technológia, igazából. Nagyon nagy titok tartás övezi ezeket a dolgokat és nagyon kevesen, sőt, igazából csak én vagyok aki erről beszél…és ezzel szövetségi törvényeket szegek meg, hogy ezekről emberek előtt beszélek. Jobban szeretem az országomat, mint a feleségemet ? két héttel ezelőtt meglőttek a vállamba. (taps) Nem akarok glóriát, de itt lőttek meg a vállamba, miután ?összebarátkoztam? egy visszavonult FBI ügynökkel.

Azt mondta, nem látott még ilyen bátor embert, én erre azt válaszoltam, hogy még lesz ennél több is. Barátaim segítségével felemeljük végre a labdát, és kirugjuk innen ezeket a parazitákat! (taps) Előszöris, G. Washington, Jefferson és a többi alapítóatyánknak az a víziója volt, hogy az USA 700 évig fenn fog állni ? és ez kb a 17. század végén a 18. század elején lehetett. Úgyhogy kiszámíthatjátok, hogy ez az ország nem fogja megragadni a világ vezetését. Formálisan hiszek az alkotmányos törvényben. Nem vagyok nagyon jártas ugyan benne, de ez az én szégyenem. Mi vagyunk a szolgák és a kormány tagjai most a királyok és kiránynők. Ez nem demokrácia! Ez feudalizmus és ?techokrcácia? avagy, akié a technológiai tudás, az uralkodhat.

Feudális tipusú renndszerrel ? több száz éve eltűnt ugyan, de mostanában egyre jobban teret hódít magának. Ha nem beszélünk róla, panaszkodunk róla, többen összegyűlve ? jobban szeretve az országunkat, mint a saját életünket – többünket meg fognak ölni…engem majdnem megöltek pár héttel ezelőtt. Találkoztam egy visszavonult FBI ügynökkel, aki kockáztatta az életét és a karrierjét…és még csak nem is ismert. Meghallgata az egyik felvételemet és azt mondta sok ilyen emberre lenne még szükség mint pl. én is, de sajnos nincsenek. Nos, én próbálok ? nem vagyok a legjobb előadó, de próbálok ? eljutni hozzátok és tényleg eljuttatni az üzenetet mindenkihez. Hiszen annyimindenkihez el kéne juttatni, amennyihez csak lehet. Be fogunk kerülni beszélgetés show-okba, a tv-be, rádióba ennek érdekében. És érzem, hogy haladunk, de csak lassan.

A fekete projetkekben való munkásságom alatt nagyon ?hűséges? voltam. Kiválasztottak, mert nagyon erős voltam mentálisan. Sokan voltunk, akiket azért választottak, mert nem omlunk össze nyomás alatt sem. Nem tudnak könnyen kibillenteni minket. Részese lehettem egy olyan különleges dologban is, ami többőtök számára hihetetlennek hangozhat. Sokan közületek biztos vallásos is. Egy másik dolog amit el akarok hozzátok jutatni, hogy a hihetelen rész alatt bevontak egy másik bázis építésében Mexikóban (Los Alamos). Egy biológiai laboratórium készült ott a föld alatt. És onnan északnyugatra egy alagút rendszert, néhol 1-2 kilométer hosszan.

A fúrógépek az építés alatt azonban összetörve jöttek a felszínre, és ezért lementünk, hogy megtudjuk mi ennek az oka. Hát teljes meglepetés volt, főleg hogy a kormány erről tudott, csak nem beszéltek róla senkinek…mikor zöldes- és kékes-szürke emberkéket láttam letáborozva a geológiai laborokban tudtam, hogy valami itt történik. Először is tudtam a földnkívüli lények napirendjéről…mindjárt elmagyarázom ezt egy pár perc múlva. A nagy idegen szürkék valószínűleg már 300-400 éve ott táboroztak az azbeszt sziklák között. És mi odafúrtuk az alagutainkat. Sűrű levegő áradt ki a járatokból. Amikor egy alagút rendszert építünk mindig van 4 ?alap? lyuk, majd azokat követik a keresztező és összekötő alagutak. Mindezt robbanószerek segítségével, amelyeket a kőzetek elemzésének eredményei alapján vetünk be. És ezalatt a folyamat alatt egyszer leengedtek egy kosárban egy ilyen lyukba, és akkor szembe találtam magam, ilyen közelről mint az elsősorban ülők, egy 2 méteres idegennel, amelynek a legrosszabb szemetesnél is rosszabb szaga volt.

A fegyverem után nyúltam, ami nem volt olyan egyszerű az űrruha szerű cuccban, amit viseltünk. De elkezdtem utána lőni és kettőt is megöltem, igen halandóak és meg tudnak halni. Azonban, a folyamt során az egyikőjük, ahogy emlékezni tudok így integett a kezével, valahogy így 20:40. És a következő amire emlékszem hogy valami kék belémcsapódik és ?felnyitott, mint egy hal?. Megégette az ujjaimat és ez valami elektromos erő lehettt, mert a lábujjaimat is leégette…emlékszem a füstre körülöttem és még épphogy tudatomnál voltam, de nem emlékszem túl sok mindenre. És volt valaki mögöttem, aki ezután az életét kockáztatta értem…meghalt…megnyomta a gombot, hogy újra a felszínre küljön.

Megmentette az életemet, nélküle nem lehetnék most itt, örökre hálás leszek neki. 66 szolgálati ügynök vesztette életét, mert a kormány, az USA kormánya HAZUDOTT, nem mondott el semmit (!) a földönkívüliek fenyegetéséről. Egy háború folyik ott, és halálkomolyan beszélek…ez azóta is folyamatban van. 1979 óta a katonaságunk, az orosz katonaság és alapvetően az összes folyamatosan fenn álló konfliktusban van a bolygón kívüli idegenekkel. 11 faj van belőlük (szürke, kék rend, reptellia..)…az egyikük pl már elment, mert a föld alatt és felett is támadták őket.

Mennyien ismerik közületek Billy Mayert, kezeket fel…majdnem a fele, ez jó. Nos, Billy Mayer az egyik szerencsés, aki mindent láthatott, pár földönkívülinek köszönhetően akik segítettek nekünk. Van itt nálam egy fénykép (…) 23:04. Van egy képem az egyik idegenről, aki a Pentagonnál dolgozott az utóbbi 58 évben. A neve Val, Valian 4, itt van…itt pedig az apám. Még több neves ember is található a képen, itt alul a nevek felsorolva…legtöbbjük atombomba-tudós, vagy fizikus. 1943 augusztusában készült. Nos ez a lény nem változott és öregedett semmit az 58 év alatt. 1947-ben kezdett el dolgozni a haditengerészetnél. 58 évig alkalmazták és azóta semmit sem változott. Ember szerű megjelenése van, de 6 kéz- és lábujja van, egy túlméretezett szíve, egy óriási tüdeje, az agykapacitása sokkal nagyobb, mint a miénk ahogy a gondolkodási kapacitása is…az IQ-ja, ha lemérnénk a skálánkon kívül esne, kb 1200..100 nyelvet beszél folyékonyan mind földönkívüli mind földi nyelveket.

Figyelemre méltó személy, egyszer szerencsém is volt vele találkozni. Amúgy nem fog kezet másokkal, kicsit távolság tartó. Ugyanis minden földönkívüli olyan baktériumokat és vírusokat hordoz, amelyek számunkra halálosak. Amúgy honnan is tudjuk, hogy néhány betegségünk, mint pl. az AIDS, vagy a többi ?desinger betegség? (ahogy én hívom őket) nem-e a földönkívüliek által készített biológiai fegyver az amerikaiak ellen? ? Elegem van abból, hogy szólaljak csak fel (taps)
Nos, lehet hogy ez egyszerrre egy kicsit sok. 1946-ben 4 atombomba kísérletet végeztünk a Bikini-atollnál. Itt van nálam az eredeti fénykép, az eredeti nyelvvel a fényképen, ami megmutatja, hogy ott van egy nagy űrlény-hajó az állami repülőgép mellett, pont ott, ahol a robbanás utáni felhő kialakul. (26:50, a kép közepén mutatja az űrhajót. 1947-ben, Roosvel(?) után, mindenki kérdezte mi folyik itt, nem is tudtunk a csészealjakról csak mióta ez belezuhant a kertbe…hazugság. Az elnök, a helyettes, a parancsnokok mind hazudtak a nyilvánosságnak, és ezzel megfelelő módon el is kéne járni. (taps) Ez egy tényleges bizonyíték bizonyíték arra, hogy ez tényleg ott volt 1946-ban.

Az USA katonasága mindent tudott a repülő csészealjakról, sőt, ez a technológia már 1943-ig visszanyúl. Állítólag még a német nácik, Hitlerrel együtt is tudtak a dolgokról. Most eljutunk a nagy kérdéshez, ha mindez el volt rejtve tőlünk, hát hol a bizonyíték. A bizonyíték itt van most az asztalon, de bizonyára sokan közületek szkeptikusak, és szerintetek ez akármi lehetne. Itt a kezemben ez karbomit, a legnehezebb elem a földön, a 140-es elem. Ez az anyagdarab 4,2 dkg…nagyon stabil anyag és használják repülőgépek és tengeralattjárók építéséhez. Ha más idegen elemmel kombinálják ?bevehetetlen? lesz. Nem lehet megolvasztani.
Földönkívüliek ?termesztik?, és ez a fém darab egy hihetetlen technológiai potenciált hordoz magában…képes 15 különböző kristály rendszerben ?nőni?. Én geológus vagyok, és 15 évvel ezelőtt még csak 6 kristály rendszert ismertem…ez igazából 15, ha az ember az idegen fémeket is ismeri. Illetve igazából 140 elemünk van, akkor is, ha a periódusos rendszerben, amit a környéki könyvtárban mindenki megtalált, azt mondja, hogy 104. Átvágnak bennünket, szószerint kérni kell az igazságot. Ha nem tesszük, akkor pedig követelnünk kell.

Megemlétenék valamit úgy mellékesen, ami igazából nagyon ijesztő lesz…mégpedig a földönkívüliek napirendje. Lehet ismerősen fog hangzani. A naprendjükön szerepel a föld teljes elfoglalása az emberi populáció nagy részének kiírtása 2020-29 körül. Az amerikai katonaság erről már 45 éve tud és nem beszéltek róla senkinek. Tudtommal én vagyok az egyetlen ember aki tömegek elé áll ki, beszélve az idegenek napirendjéről ? titokban. Oké, 1954-ben adtam ezt a rövid összefoglalót. Ekkore Eiswnhower paktált az akkora ismert idgen fajokkal arról, hogy a technológia tudás cserében nyugodtan megölhetnek pár embert és kísérletezhetnek is rajtuk.

Hihetetlen. Nem viccelek, akár a náci haláltáborok. Ezt az egyeséget azonban meg lett szegve, a nagy tűzcsatűval az idegenekkel (a földönkívüli-ember háború) és még is én vagyok az egyetlen túlélő ember, aki beszél róla. A többi menekül Kanadában van, és a kanadai kormány megtiltotta, hogy bármilyen amerikai, ahogy én is, beszélhessen velük. Mert félnek az elrablástól…valószínűleg ezért lőttek meg engem is, hiszen közvetlen veszélyt jelentek a rendszernek. Az Újvilád Rend és az idegenek napirendje igazából egy és ugyanaz: a világuralom átvétele és a populáció megtizedelése a földön. Elmondanék még valami régi ugyanakkkor valami mást az idegen fajról. A gonosz újak..9 faj van belőlük és úgynéznek az emberekre, mint valami zacskó kajára ? de nem eszik meg a csontokat vagy a húst ? az állatok és emberek mirigy szekréciót használják egy mixtúraként a vitaminjaikhoz, amit a kajájukba tesznek.

Az adrenalin pl olyan nekik, mint nekünk a kokain..elszállnak tőle.Na de mit tudunk ez ellen tenni? Vagy nem teszünk semmit és tovább hagyjuk magunkat vezetni a sötétben…és hagyjuk hogy továbbra is emberek tűnjenek el. Pl jelenleg több mint 100 gyerek minden információ nélkül van elveszettként nyílvánítva az FBI aktákban. Nem lehet őket sehol sem megtalálni, nem ölték meg őket, de senki sem látja őket. Szerintem az egyik ilyen bázisban tarthatják őket, ami elég ijesztően hangzik. Nos, én nem kérem, hogy mindent elhigyjetek nekem, hanem azt, hogy ezen infók alapján ti is utána tudjatok járni a dolgoknak…mert ha elegen leszünk, már tudnánk tenni valamit…nincs igazából sok időnk.

20 éven belül ezeknek a technológia-királyoknak köszönhetően szinte megerőszakoljuk a földet, és annyira elszennyezünk, hogy nem marad semmink. Tudom, hallottatok biztos már olyan ijesztgetéseket, hogy kifutunk majd a szénből, a gázból, az olajból stb…hát ne higyjetek ezeknek. A cikkek, amelyek ezeket tartalmazzák hazudnak, próbáljátok őket úgy olvasani, hogy azt keresitek ami hiányzik a cikkből…lehet az az igazság. Szükség van egy csoport emberre, akik képesek túllépni ezeken a határokon..nem azt kérem, hogy azt csináljátok amit én. Amit én teszek… az fontos…ahogy mindenki közületek is az. Azért is vagytok most itt. Vannak persze, akik nem jöttek el erre az előadásra, mert nem akarják hallani azt, amit mondok. (…)

Azt kell, hogy mondjam, hogy ez az idegen technológia nagyon szép és jó, de ha emberi életekbe kerül, akkor értelmetlen…Elméletileg az a nagyszerű az USÁ-ban, hogy értékeljük az emberi életeket…és ha ez nem így van, akkor ?halott hús vagyunk? (=nagy bajban vagyunk) (taps). Vissza kellen térnünk az alkotmányos törvényekhez, és aki azt mondja, hogy hisz az amerikai intézetben, de ugyanakkor a fegyver korlátozásban is, akkor…nos, nem fújhat valaki egyszerre két követ.

Még pár fontos információ. Az 51-es terület csupán egy bázis az 131 bázis közül. Én ezt az 51-es bázist csak megabázisnak hívom, mert 11 további kisebb bázis található benne (pl Groom Lake, S2S4). Ezeket a megbazásiokat óriási költség fenn tartani: jelenleg 28%-a a nemzeti termelésnek van rájuk fordítva – ez a fekete költségvetés. Ez pedig kikerüli az amarikai kongresszust és annak embereit, ezzel teljesen hülyének nézve mindenkit…pedig tudnunk kéne róla, ahogy már az Eisenhower időszakban is el lett rendleve. Tehát árulás és illegális, úgy hogy tenni kellen ellene. (taps) Az életemnél is jobban szeretem a hazámat, ahol születtem, és meg akarom és meg is fogom védeni mindenféle idegen vagy akár belső erőkkel szemben. (taps) Valószínűleg mindenki ebbben a szobában cselekedett már hasonlót kisebb nagyobb mértékben…és pontosan ez az, amire ennek az országnak szüksége van.

Nos…most mindez rendben van (minden földönkívüli dolog), kivéve egyet: az idegen megszállás egy komoly veszély. A felszín alá van rejtve a dolog, és szerintem a földalatti bázisokban készíték elő az egészet. A megszállás egyetlen kormányt jelentene az egész világon, pontosan ellenkezve az alkotmányos jogokkal, ellenkezve a választási szabadság és a vallási szabadság elvével. És mi ezeket tolerálni fogjuk? Mindenki, aki hisz az alkotmányosságban felelős ezért, hiszen mindenkinek van felszólalási joga.

Ami a World Trade Centerrel történt…mindkét épület 9 méter széles volt, megerősített alapzattal…az egyetlen fegyver, amely képes lenne hasonló pusztítást végezni az egy nukleáris bomba. A terroristák lehet robbantottak párszor és megöltek pár zsidót New Yorkban, de azt kell hogy mondjam, hogy nem volt semmi közük a WTC felrobbantásához. Az egyetlen dolog, amit ott használtak az egyk szerkezeti nukleáris bomba volt, amit az Anya Légibázison (Oklahoma City) tartottak, ahol mindig szokták. És egyébként láttak Anya Légibázis-teherszállítókat 2 héttel az események előtt…ezeknek valószínűleg már több köze volt az épület összeomlásához. Különös..én nem hiszek a véletlenekben. Véget kell vetni a hazudozásoknak.

És az árolókat pedig úgy büntetni, ahogy megérdemlik, mielőtt több kárt okoznának. (taps) Ha hagyjuk, hogy a következő választásokon is azok az emberek maradjanak, akik ost vannak, és a betegség maradjon, akkor már csak magunkat hibáztathatjuk. Ez a terem ugyan nem fogja megváltoztatni a választások eredményét…de szerintem még csak új választások lesznek. Szerintem a katonai erők hamarabb megszerzik maguknak ezt az országot…legalább is most nagyon efelé tartunk. Hiszen ha nem állunk ki, életünket kockáztatva, akkor nem fogunk tudni ezellen tenni. Tudom, vannak akiknek munkájuk, családjuk és sok felelősségük van, nagyobb mint ami nekem…és egyet értek ilyenkor ez nagyon nehéz.

De nem tudom teljesen beleérezni magam ebbe a helyzetbe. Nekem is van családom, egy ex-feleségem és egy gyerekem. A Védelmi Hírszerző Ügynökség megpróbálta elrabolni a lányamat nem olyan rég . Az ex-feleségem a kormánynak dolgozik…elővette a 22mmes pisztolyt és annak a személyen a nyakába nyomta, és azt mondta, hogy add vissza a lányomat, ha nem, meghúzom a ravaszt…vissza adta a lányunkat…jó döntés. Ezután még azt mondta neki a feleségem, hogy ha valaha is újralátlak, akkor meg foglak ölni. Amúgy ezzel megfenyegetett egy állami ügynököt, tehát börtönbe kellene lennie ? mégsincs. Mert ezek az emberek nem akarnak nyilvánosságot.

Én meglőttem egy szövetségi ügynököt 16 nappal ezelőtt..meg is halt. Azután történt, hogy ő vállon lőtt. Egy visszavonult FBI ügynökre is rálőtt, pedig ő elméletileg rendőr, védelmet élvezne élete végéig…pedig ez nem jelent semmit. Jelentést készítettem és elmentem az FBI-hoz, ahol azt mondták, hogy Mr. Schneider, ilyen dolog megtörténnek. (…) Csak nem érdekli őket, vagy nem hiszik el. Hát itt valami nincs jól szerintem…Természetesen önvédelem volt és reméltem hogy soha nem kell az életemben ilyet elkövetnem. Lehet már ti is éltetek meg hasonlót, ami persze nagyon szomorú ha meg kellett lőnötök vagy akár ölnötök valakit. Lehet valaki közületek rendőr, és ezért kellett így cselekednie.

De azt kell mondanom, hogy ha már megöltél egyszer valaha valakit, soha nem leszel már ugyanaz az ember, mint előtte. Életed végéig elkísér. Elvetted az életet egy Isten által teremtett lénytől és egy űr marad utána, amit én is érzek, és nagyon sajnálok. De meg kellett védenem magam, másképp nem lehetnék most itt. Folytatnom kell, amit elkezdtem. És folytatni is fogom, amíg szükséges és amíg élek a saját költségemre is. Rákos vagyok és haldoklom. A radioaktív anyag, amivel 1979 augusztusában elrejtettek okozták. Nincs rá gyógymód. És a kormány nem beszélt nekem róla mellesleg.
Most akkor…mindent összegezve az elejétől kezdve…lehet majd kérdezni és szeretnék minél többet meg is válaszolni majd.De előtte szeretném elmondani, hogy mindenki aki most itt van, egy nagyon titkos dolog részeseévé vált, és mind nagyon bátrak vagytok. Úgyhogy mindegyikőtök odafordulhatna a mellete lévőhöz és megrázhatná a kezét, hogy köszönöm, hogy itt vagy. Oké? Ha ilyen lenne a világ nem is lennének háborúk…mindent meg lehetne beszélni nyugodt stílusban egy kézfogással. Ez az eredeti ?amerikai-módi? ? és hiszem, hogy még mindig ott van valahol. Akkor szeretném összefoglalni: az idegenek napirendje: a föld elfoglalása, a meg maradt emberek rabszolga sorba való taszítása és a föld felhasználása saját céljaikra ? ez nem történhet meg! Nem hagyhatjuk. Volt egyszer valaki, aki azt mondta: Igazságtalanság bárhol veszélyt jelent az igazságosságra mindenhol.

Ez egy mottó lehetne…ami alapján élünk. És azt hiszem G. Washington mondott hasonlót: ?Az informálatlan lakosság, lakosság rabszolgaságban.? És az igazért nem feltétlenül kell fegyvert rántani…a szánkat kell kinyitni és könyveket olvasni! A fegyver korlátozásról…itt nem is arról van szó, hogy nem elhet fegyvert birtokolni, hanem hogy ha ezt a jogunkat is elveszik, akkor vajon mi lesz a következő? (taps) Persze vannak pár emberek, akik teljesen felelőtlenek és bűnözők…nem is róluk beszélek. Ilyenek mindig is lesznek. Egy átlagos ember, aki egy fegyver birtokában van tudatos a jogi szabályozásokkal szemben és képes megvédeni magát pl terroristák ellen. S így a fegyver korlátozás egy támadás a jogaink ellen, és apránként a teljes szabadságunk oda lesz. Kb 10 éven belül. Ezt nem szabadna tolerálnunk.

Az áttekintés a földalatti bázisokról pedig, hogy az összeset nyilvánosságra kellene hozni. Én már írtam is egy kéziratot…nagyot fog szólni. Tartalmazza az összes titkos napirendipontját a kormánynak. Hogy miért olyan jó nekünk ez az Újvilág Rend, haha. Ne higyjétek el amiket mondanak ezekről… Nos én igyekeztem minél jobban összeszedni a dolgokat még a jegyzeteim nélkül is…A szerszámokat/készítményeket mindenki megnézheti itt az asztalon, de légyszíves ne érintsétek meg őket. Az eredeti fénykép is itt látható a repülőtárgyról. Akkor a kérdéseket. Igen?

– (az eleje nem hallatszik)
– A kérdésem az lenne, hogy ha a földönkívülieknek 1200-as IQ-ja van és 100 nyelvet beszélnek és annyira erősek, akkor hogy-hogy nem veszik át csak úgy már most a hatalmat?
– Hát ez egy jó kérdés…valójában már átvették… a bázisok fele mind város számukra. Ezzel szinte már megnyerték a háborút. Azonban, ahogy ők nekünk idegenek mi is idegenek vagyunk nekik és mi őellenük vagyunk. Ugyanakkor ők is egy kihaló faj, anniyra nincsenek jó formában, és valamilyen szinten szükségük van ránk.
Oké, következő.

– Hallottam valaki mást beszélni, aki hasonló dolgokat mondott, mint ön, Stan Deyo, ismeri az embert?
– Igen, hallottam már róla, de személyesen nem ismerem.
– Tud a Föld felé tartó aszteroidáról?
– Igen, Nemesisnek hívják, egy barna csillag, valószínűleg üreges és lehet nem is csillag igazából. A gravitáció kicsivel kevesebb mint 2,818. Kb akkora, mint a Jupiter. Annyira tömény, hogy sok mindent magához húz az űrből. Valószínűleg ránk is veszélyt jelenthet. 2052 körül ér minket el valószínűleg, de senki nem tudja biztosan vagy pontosan. További kérdések? …

A mikrofonba legyenszíves, mert másképp senki sem hallja..
– (valamit kérdez a szovjetekről, nem lehet kivenni)
– A szovjet erők most mind részesei a földönkívüliekkel folyó háborúknak, ahogy Kína is. Következő..
– Az idegenek napirendi pontjai befolyásolják a jelenlegi kormány tevékenységeket a földön?
– Igen, befolyásolják teljesen.
– És a vezetőink, és az elnök tudatában van ezeknek a dolgoknak?

– Igen, mindegyik. Köszönöm, következő.
– Mi a könyvének a címe, és mikor fog megjelenni?
– Hát, több neve is van, általában úgy hívom, hogy ?Kormány titkok felfedve? és…légyszíves ne fotózzák és ne éríntsék a tárgyakat az asztalon…és a könyv kb 2-3 hét múlva jelenik meg. Igen?

– És hol lehet majd hozzájutni?
– Lesz egy brosúra róla, de még nem tudom megmondani. Igen?
– Először is köszönet azért, amit tesz, sok minden kell hozzá..(taps) (köszönöm). A kérdésem, hogy mi, emberek, mit tehetünk, hogy megállítsuk ezt az egészet?
– Pontosan azt amit most…összegyűlni, beszélgetni, beszélni róla, és minél több embert bevonni. Következő
– Az USA kormánya szándékkal ment bele egy egyességbe az idegenekkel 1954-ban?

– Igen, szándékosan, teljesen tudatosan…valószínűleg azzal az illúzióval, hogy ezzel időt nyernek, és igazából nem akarták betartani. És ennek nagy ára volt…
-(Kérdezne valami mozgalmról, de Phil egyből mondja, hogy nem ismeri, nem tud róla) (nincs több kérdés)
Phil Schneidert holtan talták az otthonában, Portland, Dragonban. A halotti közlemény az 1-19-96-os Dregonian újságban jelent meg. (1:09:10 ennek a képe látható) Phil 1996 február 10-én ?titokzatos? körülmények között hunyt el.

Igy néz ki ma, az ufó:

Névtelen

A robbanás a Bikini tollnál, ahol láttak egy ufót:

s_w31_ini_expl

Val, Valian 4 nevü Földönkívüli ember:

BuTgSJkCcAEwM0D.jpg large

 

philipschneiderufo