Home Földönkívüliek Pilóták lefilmezték az UFO-t, amely követte a gépüket

Pilóták lefilmezték az UFO-t, amely követte a gépüket

0

Egy teherszállító repülőgép egy rejtélyes tárggyal találkozott egy rutinrepülés során Mexikó felett tavaly. A beszámoló szerint a 2020. március 19-én történt incidensben két pilóta vett részt, akik Monterrey közelében repültek, amikor egy “pulzáló gömbbel” találkoztak.

Az azonosítatlan tárgy a magasból ereszkedett alá, majd körülbelül 30 percig repült a repülőgép mellett. Bár a pilótákat nem nevezték meg, az egyikük 19 éves tapasztalattal rendelkező hivatásos pilóta volt, míg a másik veterán vadászpilóta, aki korábban F-15-ösökkel repült. Mind a két pilóta tehát nagy nagy tapasztalattal rendelkezett, akik minden bizonnyal képesek megkülönböztetni a megszokott eseményeket a szokatlanoktól.

A rendellenes jelenségeket vizsgáló Nemzeti Repülési Jelentőközpont (NARCAP) jelentése szerint a repülőgép a Queretaro nemzetközi repülőtérről indult, és a Tennessee állambeli Memphisbe tartott, amikor az észlelés történt.

Az első tiszt kezdetben azt hitte, hogy a tárgy egy meteor, amíg nem egyezett meg a repülőgép sebességével és magasságával, ami arra utalt, hogy valamiféle intelligens irányítás alatt állt. A kapitány úgy írta le az UFO-t, mint “egy ragyogó sárga fehér plazmaobjektumot, amely könnycsepp alakú volt”.

A két férfinak valóban sikerült mintegy öt percnyi felvételt készítenie az objektumról, amelyen az észlelés idején folytatott párbeszédük is szerepel.

Ted Roe, a NARCAP ügyvezető igazgatója különösen érdekesnek találta az esetet.

“Van egy adatbázisunk, amely egészen 1916-ig nyúlik vissza” – mondta. “Négy alapvető UAP-típusú találkozást ír le, ezek a fénygömbök, gömbök, hengerek és korongok”.

“Átnéztem az elemzést. Volt némi érv, hogy ez egy csillagászati hatás lehetett. A Vénusz elég fényes volt azon az éjszakán. De ha figyelembe vesszük az egész beszámolót, ahogyan leírják, hogy függőlegesen zuhant le, megállt a magasságukban, és aztán megállt a repülőgépükkel, akkor ez egy nagyon következetes történet. Sok ilyen esetünk volt már.”

“Észak felé repültek a Queretaro repülőtérről. A Vénusz elég magasan volt a nyugati égbolton ekkor, és fényes volt, nagyon is tisztában voltak vele.”

A videó itt tekintheti meg.