Home Hírek Rába Timi: “UFO-t láttam, semmi mást.”

Rába Timi: “UFO-t láttam, semmi mást.”

505
2

Rába Tímeával a közelmúltban olyan dolog történt, amitől még ma is kirázza a hideg, ha eszébe jut. A modell-műsorvezető a StoryOnline-nak mesélt először arról, hogy valószínűleg UFO-t látott.

Timi édesanyjával és gyermekeivel Zalakaroson pihent egy szállodában. Egyik este barátnője szólt neki, menjen ki a teraszra és nézzen fel az égre, mert ott valami furcsaság van. A híresség először semmit nem látott, majd az épület teteje fölött megpillantott 3 nagy fénygömböt. Ezek kicsit később a szálloda két épülete közötti üres telek felé kerültek és ott már azt is látni lehetett, hogy nem csak ez a 3 gömb van, hanem 12, amelyekből egy óriási ovális alak rajzolódott ki.

Timi azt mondja, teljesen bepánikolt, annyira rémisztõ volt a látvány. Az alak a felhõk felett lebegett és a híresség szerint az nem lehetett mesterséges fény. Úgy véli, ha leszállt volna, az egész várost maga alá temeti akkora volt. A modell szerette volna lefotózni a jelenséget, de hiába van profi gépe, azt nem tudta használni, ugyanis nem mûködött. Ugyan abban az idõpontban azonban az édesanyját le tudta fotózni vele. Aztán a fények hirtelen kialudtak, és amikor már csak három izzott, Timi végre el tudta kattintani a gépet. A felvételt a StoryOnline olvasóinak is megmutatta.

A mûsorvezetõ azt mondja, nem tudja, mit láthatott valójában, de biztosan nem hallucinált, hiszen a természet feletti jelenséget nem csak õ látta.

2 COMMENTS

  1. azt mondja nagyon rémisztõ látvány volt. mi? néhány fény az égen (most nem azt akarom mondani, hogy nem ufo volt, meglehet, hohy tényleg azt látott) de kérem, néhány fénytõl megijedni, ha a lámpa levan kapcsolva a szobában a karácsonyfán a égõsortól is frászt kap?:D