Home Hírek Rajtakapták az alakváltó ufót, amint gabonaköröket csinál

Rajtakapták az alakváltó ufót, amint gabonaköröket csinál

398
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

CropCircleW-1024x658Két gazda fur­csa fé­nye­ket vett észre az éj­szak kö­ze­pén a föld­jén. Gon­dol­ták kö­ze­lebb­ről is meg­né­zik mi fo­lyik ott? akkor még nem sej­tet­ték, hogy olyat fog­nak látni, amit maguk sem hisz­nek el. Még jó, hogy kéz­nél volt egy ka­me­rás mobil.

A két férfi a kukoricaföldjük felett egy különös, színes fényekkel villódzó, amorf dolgot vett észre. Ahogy lebegett a föld felett, úgy változtatta az alakját, ás a színét. Néha, mintha teljesen szétesett volna, máskor pedig különös, geometriai mintázatok tűntek fel körülötte?

Az egyik gazda nem volt rest, a mobiltelefonjával készített egy videót is a furcsa tárgyról, mielőtt az végleg eltűnt volna. Reggel a gazdák újra elmentek az éjjel meglátogatott területre, és friss gabonakörökte találtak?

crop-circle-ufo-orb-600x450

Szakértők szerint a felvétel elemzése után arra jutottak, hogy a különös alakváltó jelenés, nagyjából 4 méter nagyságú lehetett, és rendkívül fejlett technológiával lehetett felszerelve. Azonban felmerült annak lehetősége is, hogy az objektum valójában egy interdimenzionális lény lehetett, amit nagyjából így képzelnek el a tudósok is. Manapság egyre elterjedtebb az a nézet, miszerint az úgynevezett gabonaköröket nem földönkívüliek, hanem tréfás kedvű embertásraink készítik különféle trükkös technikákkal.

ufo-crop-circle-orb (1)

1996-ban már készült egy leleplező videó, amin ráadásul a nappali órákban alkotnak a gabonaföldön a földönkívüli entitások. Persze ezt is sokan csak egyszerű trükkfelvételnek vélik. De azért máig akad jó pár hasonló jelenség, amit nehéz emberi ténykedéssel megmagyarázni?

napiufo.hu