Home Földönkívüliek Rej­té­lyes dolog ol­vadt ki az Ant­ark­ti­szon, be­in­dul­tak a ta­lál­ga­tá­sok

Rej­té­lyes dolog ol­vadt ki az Ant­ark­ti­szon, be­in­dul­tak a ta­lál­ga­tá­sok

1050
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

620x0Még a ta­pasz­talt ku­ta­tók is meg­döb­ben­tek, ami­kor meg­lát­ták, mi vált lát­ha­tóvá a fagy bi­ro­dal­má­ban a glo­bá­lis fel­me­le­ge­dés ha­tá­sára. Elképesztő elmélettel álltak elő az élénk fantáziájú amatőr szakemberek. Azt állítják, hogy a hóba és fagyva zárt Antarktiszon egy hatalmas piramisra bukkantak, ami a globális felmelegedés hatására vált láthatóvá – írta a Daily Express.

Ám ez még nem minden! Arról is beszélnek, hogy a piramis környékén több emberi vagy esetleg földönkívüli kéz alkotta szerkezetet is találtak. A felfedezés hatására azt a hajmeresztő következtetést vonták le, hogy a mára megdermedt kontinenst egykor idegen civilizációk lakták.620x0

A tudósok polleneket és fagyott baktériumokat is találtak, amiből szintén arra asszociáltak, hogy egykoron virágzott ott az élet. Ezért most arra sürgetik az illetékes szervezeteket, hogy azonnal indítsanak expedíciókat az Antarktiszra, hogy minden kétséget kizárólag be tudják bizonyítani, hogy valóban mesterséges építményeket találtak.

ripost.hu