Home Földönkívüliek Rej­té­lyes óriás lény csont­vá­zára buk­kan­tak a Mar­son

Rej­té­lyes óriás lény csont­vá­zára buk­kan­tak a Mar­son

876
0
Megosztás

620x0 (2)El­ké­pesztő fotó mellé el­ké­pesztő el­mé­let jár! Leg­alábbis az egyik UFO-por­tál sze­rint. A NASA Mars körül ke­ringő űr­szon­dá­já­nak nagy fel­bon­tású fel­vé­te­lén kü­lö­nös ob­jek­tu­mot fe­dez­tek fel. Már 10 éve, hogy a vörös bolygó körül kering az amerikai Mars Reconnaissance Orbiter űrszonda, melynek fő feladata, hogy nagy felbontású képeket készítsen a Mars felszínéről és leszállásra alkalmas helyet keressen a későbbi leszálló egységek számára.

A szonda eddig 264 terabitnyi tudományos adatot küldött haza, többet, mint az összes többi bolygóközi misszió együttesen. Ezek közt bárki kutakodhat, ha van rá ideje. Így bukkantak rá ufóvadászok az alábbi fotóra is, amely egy három kilométer átmérőjű becsapódási kráterről készült.Szerintük a kráter bal felső részén jól látszódik valami, ami leginkább egy hatalmas humanoid csontváz, a talajból kiálló részének tűnik.
Egyes, bizonyos körökben népszerű elméletek szerint a bibliai Nephilimek, más néven óriások, akik az emberekkel keveredő angyalok ivadékai voltak, nem pusztultak el az özönvízben, hanem a Marsra távoztak…

620x0 (1)

Bár könnyen lehet, hogy csak egy furcsa kőszikla, és a fény-árnyék játéka űz tréfát a szemünkkel, az emberek inkább hiszik el a bizarr elméleteket, mint a hétköznapi és unalmas tényeket… A NASA eredet fotóját itt tekintheted meg!

620x0

ripost.hu