Home Összeesküvés elméletek Rejtélyes alak jelent meg Károly herceg koronázása alatt

Rejtélyes alak jelent meg Károly herceg koronázása alatt

0

Károly herceg koronázási ceremóniája alatt a Westminster apátságban egy videó a Twitteren vitát váltott ki a királyi család rajongói körében. A kommentelők egy része szerint magát a Kaszást látták jelen lenni. A videón egy feketébe öltözött, csuklyás alak látható, amint végigsétál a folyosón, majd rejtélyes módon eltűnik. A videót egy Twitter-felhasználó osztotta meg, és már közel félmillió megtekintést szerzett, a nézők pedig meglepettségüknek és szórakozásuknak adtak hangot az észleléssel kapcsolatban.

A koronázás, amely a királyi család akár 15 dolgozó tagjának részvételével zajló történelmi esemény, a brit történelem jelentős pillanatát jelzi. A rejtélyes alak észlelését övező humor ellenére maga az esemény magában hordozza a hagyományt és modern sokszínűséget. Világszerte több mint 100 millió ember követte a tévében a ceremóniát.

A köpenyes alak, bizonyára felkavarta sokak gondolatát. Lehet, hogy a kasza alakú tárgy jelenléte és a kórus éneke által keltett hátborzongató hangulat esetleg egy titkos szervezettel vagy akár a sátánizmussal való kapcsolatra utal?

Az ilyen csoportok gyakran használnak szimbólumokat és rituálékat céljaik megvalósításához, és ennek az alaknak a megjelenése egy ilyen jelentős esemény közepette több lehet, mint véletlen egybeesés. Lehet, hogy ez egy figyelmeztetés vagy egy üzenet az árnyékvilágból?

Fotó: Pixabay / Yuri_B