Home Kriptozoológia Rejtélyes állat öli a juhokat és a bárányokat Angliában

Rejtélyes állat öli a juhokat és a bárányokat Angliában

0


Anglia egy távoli vidékén, Cheshire-ben juhtetemek ügyében vizsgálódnak. Nem tudni, hogy mi szedi áldozatait napok óta, de annyi bizonyos, hogy valamilyen ragadozó lehet.

Azonban nem ez az egyedüli eset: a Cheshire Vidéki Rendőrség Bűnügyi Nyomozócsoportja (Cheshire Police Rural Crime Team) azt nyilatkozta a Facebookon, hogy Marton-ban három másik állattetemet is találtak. Annyit lehet tudni, hogy ez az eset éjszaka történt: egy juh és két bárány volt az áldozat egy birtok mellett, de érdekes módon az állatcsorda többi tagja sértetlen maradt.

A helyi rendőrség értetlenül áll az eset előtt és rendkívül szokatlannak találja. Jelenleg folyik a nyomozás és a körülmények tisztázása. A két helyszín közül szomszédis birtokokon további tetemekre is bukkantak, amely aggasztóvá vált és vannak akik szerint egy nem őshonos ragadozó lehet a gyilkos.

A rendőrség először kutyatámadásra gyanakodott, mostanra azonban úgy vélik, hogy mivel a terület meglehetősen érintetlen az ember által, így elképzelhető, hogy egy különleges ragadozó ólálkodik a környéken. Az egyik helyi gazda be is számolt arról, hogy évekkel ezelőtt egy nagytestű fekete állatot látott arrafelé.

Nagytestű fekete macskákat már többször megfigyeltek Angliában az évek során. Az utóbbi időben úgy tűnik, hogy akármik is ezek, vidéki környezetben láthatók időnként. Nincs azonban semmilyen bizonyíték arra, milyen állatokról lehet szó.

Remélhetőleg most a hatóságok kiderítik.

Jacques GAIMARD képe a Pixabay -en.