Home Hírek Rejtélyes eltűnések: Kelly Drove

Rejtélyes eltűnések: Kelly Drove

0

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

1982 június 18-án Kelly Dove éjszakai műszakban dolgozott a Virginiában található Harrisonburgban egy Imperial benzinkúton. Az éjszaka közepén azonban váratlanul eltűnt. Nem sokkal éjfél után Kelly felhívta a rendőrséget, hogy bejelentést tegyen egy ismeretlen zaklatóról, aki telefonon keresztül tett neki durva megjegyzéseket.

Arra kérte a rendőrséget, hogy nézzenek utána az ügynek, de a rendőrség nem ment ki a helyszínre. Később Kelly ismét felhívta a rendőrséget és azt állította, hogy egy férfi vásárló zaklatja őt azzal, hogy tiszteletlenül báik vele. Éjjel 2:30 körül a harmadik hívás alkalmával Kelly újabb telefonhívásról panaszkodott a rendőrségnek. Azt állította, hogy ugyanez a személy megállt a parkolóban egy ezüst színű Forddal. A rendőrség ekkor úgy döntött, hogy kimegy a helyszínre, de addigra Kelly már eltűnt. A táskája ugyan ott volt a helyszínen, de nem találtak jelét verekedésnek vagy rablásnak.

A rendőrséget éles bírálat érte amiért nem mentek ki a helyszínre, csak a harmadik hívásra. Többek szerint azzal is hibát követtek el hogy nem zárták be a benzinkutat és nem vettek újjlenyomatokat a helyszínen. Kelly családja mindig is úgy hitte, hogy egy korábbi, középiskolás társa lehetett a felelős az eltűnéséért, akinek korábban volt már baja a törvénnyel és telefonos zaklatásokat is elkövetett. Bizonyítékot azonban soha nem találtak ellene ebben az ügyben. Kelly Drove holléte azóta sem ismert. Ami érdekesség, hogy azon az éjszakán nem is kellett volna dolgoznia: műszakot cserélt nővérével.

Azóta az anyjától, Rachel Berghtől DNS mintát is vettek arra az esetre, ha valaha megtalálják lányát, be tudják őt azonosítani.

Robin Wardner | Karen Campbell | paranormal.hu | cocoparisienne képe a Pixabay -en