Home Cikkek Rejtélyes hangokat hallottak Budapesten – FOLYAMATOSAN FRISSÍTVE

Rejtélyes hangokat hallottak Budapesten – FOLYAMATOSAN FRISSÍTVE

66

sound waveFelkeltette érdeklődésünket egy hír, amely az Indexen olvasható. Az oldal szerint Budapesten az elmúlt éjszaka furcsa, titokzatos hangokat hallottak. Bár találtak rá magyarázatot, minket nem elégít ki teljesen, így megkérdőjeleztük a magyarázat helytállóságát.

Az Index szerkesztőségéből (Budapest, Flórián tér) is hallották, és annak környékéről többen jelezték, hogy rejtélyes, szokatlan dörgéseket hallottak este tíz óra környékén. Valaki szerint tűzijáték-, vagy égdörgés-szerű hangok voltak, de ugyanúgy hallották a Hármashatár-hegyről, Pomázról, Rákospalotáról, az Örs Vezér térről vagy a Normafáról is. Elképzelhető, hogy fültanúi lehettünk Budapesten is az időnként világszerte hallható rejtélyes hangoknak?

“Kimentem az erkélyre, tökre be van borulva, néztem a hang irányába, ami Pest belvárosa felől jöhetett, de semmiféle fényhatás nem volt, csak a dörgő hang, olyan, mintha tűzijáték lenne, csak sokkal durvább és mélyebb dörgések, de fényt nem láttam” – írja egy újságíró.

“Az Örs mellett lakok, egy panel 10. emeletén és furcsa, nagyon mély, dörgés-szerű, vagy robbanás-szerű hangok jöttek ma este 21:53-kor kelet felől… kb. 2 percen át tartott… tudtok erről valamit?” – aggódott egy lakos.

“Nem tudják véletlenül, mik ezek a tűzijáték/géppuska/mennydörgés-szerű hangok Pesten? Én a XV. kerületből hallom, szerintem a XIII. kerület felől, de a Margit hídnál, meg a XII. kerületben is hallani” – érdeklődött egy lakos az Indextől.

Az Index megkérdezte a  Fővárosi Katasztfrófavédelmi Igazgatóságot, Kisdi Máté szóvivő szerint este tíz óra előtt egy előre bejelentett tűzijátékot tartottak a Budai Várban, és ez járt a szokásosnál nagyobb hangerővel.

A szóvivő válaszát sokan nem tartották kielégítőnek, mert a hangok sokkal ritkábbak és hangosabbak voltak, mint egy tűzijátéknál szokott lenni, és az is teljesen szokatlan volt, hogy még Pilisborosjenőn és Rákoscsabán is hallották. Kisdi Máté azt reagálta, hogy ez a dél, dél-keleti szél miatt volt, ami messzire elvitte a hangot, de szerinte az ügynek nincs semmi furcsasága, semmilyen légköri jelenség nem történt. Egy olvasó szerint az a magyarázat, hogy a hidegben jobban terjed a hang.

Tűzijáték már pedig volt, egy másik lakos ezzel a képpel bizonyította:

5465746_869a694fe49841dd8269ac418fb67b34_wm

Közben egy Döbrentei utcai polgár emailben pontosította, hogy a tűzijáték nem a Várban, hanem a Várkert rakpart előtt, a Dunán volt. “Egy kis hajóról lőttek, amit a vízi rendőrök motorcsónakja biztosított. Az alsó rakpart autóforgalma is leállt. Nagyon hangos volt, olyan erejű robbanásokkal, hogy ki kellett nyitni az ablakot, mert félő volt, hogy kitörik. (Volt már rá példa.) Kb. tíz percig tartott, ami ebben a hidegben nyitott ablakkal rohadt sok” – számolt be a közvetlen közelről. Saly Noémi szerint a környékbelieket nem értesítették előre, semmilyen tájékoztatást nem kaptak, holott ezt elvileg rendelet írja elő.

Egy lakos azt furcsállta a VI. kerületből, hogy látványban és hanghatásban is olyan volt a tűzijáték, mint az augusztus 20.-i, tehát nem az az olcsó fajta, csak ritkább.

Mivel elsősorban paranormális megközelítéssel szemléljük a dolgokat, a következő ellenvetéseink vannak a tűzijáték ellen:

 • Ha a tűzijáték hangja volt, akkor miért nem hallották az egész környéken?
 • Ha tűzijáték volt, hogyhogy hallották Pomázon is, amely 20 km-re van a Várkert rakparttól? Igencsak intenzív hangot kellett volna generálnia a tűzijátéknak, ha Pomázról is jelentették a hangokat.
 • A tűzijáték hangja robbanás, nem pedig égdörgés, ahogy azt a lakosok jelentették
 • Tűzijátékot bármikor rendezhetnek a fővárosban.  Ha ez tűzijáték hangja volt, miért csak most tűnt fel először a hang különös jellege?

Mi van, ha itt is hallhatóak voltak ugyanazok a furcsa hangok, melyeket a világ számos tájáról jelentettek. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy a hangok véletlenszerűen bukkannak fel a világ különböző pontjain, így könnyen elképzelhető, hogy akár Budapesten is hallhatók legyenek e hangok.

Egyik olvasónk így ír az esetről:

Szombat este 10 körül én is hallottam a morajlást vagy dörgést.A TV-t néztük és a hangra kirohantam a lakásból.2-3 percig tartott,szinte folyamatosan szünet nélkül halkabb és hangosabb dörgéseket hallottunk,és tudom hogy nem tüzijáték volt.Én Rákospalotán élek 45 éve és tudom hogy Budáról a hang nem ér el aug.20.-án sem.Viszont a mennydörgésnél egyenletesebb,inkább morajlásnak mondanám a zajt.Nem volt benne fülsértő nagy csattanás!Ilyet még nem hallottam,meg is ijedtem egy pár percre.

Egy kis ízelítő ezekről a hangokról. Szlovákia 2012 január, eredeti felvétel:

Németország, 2014 január:

Jerusalem, Houston, New York 2012 február:

A kérdés persze még mindig az, mi a hangok háttere. Te is hallottál hangokat Budapesten február 1-én este? Ha igen, oszd meg velünk a kommentekben, vagy küldj e-mailt!

Frissítés:

2014.02.10. 21:12

Sziasztok!Tegnap vasárnap éjfél előtt pár perccel megint lehetett hallani a dörgéseket itt palotán pár percig.Érdekesség!:előtte elkezdett nagyon fújni a szél,majd a dörgés végeztével megszűnt teljesen.

T. Katalin

Index / paranormal

66 COMMENTS

 1. A minap (nem tudom pontosan mikor, pár napja) én is hallottam ilyesmit. Arra gondoltam, hogy hadgyakorlat van valahol a távolban és ágyúk dörejét hallom. De eszembe jutott az a dolog is, hogy elvileg világszerte hallottak már fura hangokat… Nem tudom.

   • megnéztem a videokat szerintem fele kamu.. de mindegy, viszont azért kerestem rá ezekre a “fura hangokra” mert ma este 11-óta valami fura hangokat hallok de nagyon idegesitô és fogalmam sincs hogy mi lehet ez… másodpercenként hallani mintha valaki kalapácsolna?! aztán pontosan fél percig elhallgat utánna kezdödik előröl, csináltam hangfelvételt, videot de nem lehet benne hallani, kimegyek a házból és kint sem lehet hallani csak a házban, valakinek valami tipp?? nagyon idegesitö!!!!

 2. Csak ezért regisztráltam be 🙂
  Én a 16ik kerületben lakok, s zengett a ház, a tv mellett is simán hallottam, lehúzott redőnyökkel is.
  Először azt hittem tűzijáték, de több mint fél órán át hallottam, s az erkélyre is kimentem családostól, hogy megnézzem mi a fene ez.
  Magasan lakom rálátok a belvárosra is, de semmi fényjáték nem volt, csak a nagy sötétség, s a dörgések intenzitása is jobban hasonlított folyamatos villámlásra, egyszóval szupercellára.Lehet hogy magasan felettünk nagy égi játék volt, nem tudom, de hogy lefelé a föld irányába semmi ez biztos.
  Fél óra elteltével, ismét füleltem, s akkor olyan érzésem volt, mintha távolodna a hang forrása, s akkor már tudtam hogy ez nem emberi tevékenység, ráadásul ahogy jött úgy távozott is, nyom nélkül.
  Reméltem hogy mára kiderül mi a hang forrása, de ezek szerint senki nem tudja :), s ez számomra örömhír!

 3. A VI. kerületben lakom. Hallottam, a macskáim is. Meg is ijedtek, mint amikor dobálták a petárdát szilveszterkor. Én egy pillanatra azt hittem, kitört a háború, mert nem olyan átlagos tüzijáték hangja volt. DE! Rövid ideig tartott és közel sem hasonlított a filmeken lévőre. Jó lenne azt hinni, hogy valami paranormális dolog történt, de nem így van. Akik ott voltak a tüzijáték közelében, elmondták,amit hallottak és egybevág azzal, amit én tapasztaltam. Szóval nyugi, még nem jöttek el értünk.

 4. Szpacsek 😀 a strange sound annyit jelent ,hogy :furcsa hang :D, amúgy igen évek óta lehet hallani világszerte. Egyzser azt a magyarázatot adták hogy egy műhold adja a hangokat, de mikor egyszere 3-4 helyen is hallodták a hangot ez a süket duma semmivé lett. Egy biztos szerintem, ahogy azt se jelentik be hogy léteznek és itt vannak úgy erre se fogják megmondani az igazat :), én személy szerint még soha nem hallodtam ezt a hangot, pedig jó lenne már :), de élyszaka sok érdekes dolgot láttam az égen, nagyon sokat, ami tuti ,hogy nem  repülő se műhold, aki meg azt elhiszi az idióta. Lehet ,hogy a hangok tőlük származnak, ki tudja 😀

 5. Tűzijáték volt február 1-én este 10 előtt én Budapesti lakos vagyok és láttam a fényeket! De ezek a robbanás szerű hangok abszolút nem hasonlítható össze a régebbi pl ukrajnai hangokkal! Azok a föld alól szivárogtak ki ez pedig az ég felől jött (rakéták)- hangjai! 

  Szóval téma szerintem lezárva!

 6. Mi már hetek óta halljuk ezeket a bizonyos “dübörgéseket”!Délelőtti órákban,meg este kb olyan 22,és 23 óra között.Eleinte azt hittük hogy Táborfalván gyakorlatoznak,de úgy néz ki hogy ez nem valószínű!Ezeket a hangokat a településünkön,már nagyon sokan hallották,és nem csak mi!Mi Cegléd környékén lakunk.Pontosan 62 km-re Budapesttől.Tehát én nem hinném,hogy idáig el lehet hallani a tűzijátékot!

  • Az első hozzászólásomhoz tartozó “fontos” infó: én is többször hallottam már az elmúlt időszakban -talán hónapban- (én eddig csak este), már sok mindenre gondoltam, ami okozhatja (a tűzijáték egyszer sem jutott az eszembe, mert teljesen másmilyen volt a hang). De most, amikor olvastam ezt a cikket, túllépett bennem a “norm.” kategórián. Egyébiránt én is olyan 60km-re lakom Bp-től…

 7. Rákospalotán tartózkodtam.Az augusztus 20-i tűzijáték hangjai sokkal tompábbak és távolabbinak túnnek.Én folyamatos mély robbanáshoz hasonló mély hangokat hallottam,mintha valami sorozatban felrobbant volna:Ijesztő volt.Már akartam hívni a katasztrófavédelmet,mi ez? A Szigetfesztivál hangjai is sokkal tompábbak voltak nyáron,pedig nincs messze a XV.kerülettől.Szerintem köze nincs a tűzijátékhoz.

 8. Hát én már teljesen be vagyok parázva ezektől a hangoktól. Már mindenféle hadgyakorlatra gondoltunk. De az első videó meggyőzött. Én pontosan ugyanezt hallom. Hihetetlen. Szóval itt vannak az UFO-k? Kevés dologtól félek, de tőlük nagyon!!!!

 9. Nem csak azon az 1 napon volt ilyen hang, viszont csak akkor volt ennyire hangos, mi Újpesten előtte is vagy 4x hallottunk zajt, mindig lehalkítottam a tv-t. Kb fél percig lehetett őket hallani, nem úgy mint az utolsót.
  Azt hittem akkor, hogy valaki kint a kukákkal szórakozik…
   

 10. Mi alapvetően a 13.kerületben lakunk, majdnem az Árpád híd alatt, mert kb 100 méter és ott vagy, de nem ez a lényeg, párom aznap este Óbudán volt műszakban, mikor is ő is, és én is figyelmesek lettünk ezekre a hangokra. Hívtuk is egymást, rögtön, hogy mi volt, nem ágyú?! Elsőre olyannak tűnt inkább, mintsem tüzijátéknak. De hangos volt, és szokatlan az tuti. Most pedig hogy látom a ti hozzászólásaitok, már biztos vagyok benne nem őrűltem meg teljesen, és az a hang, nem sima tüzijáték… mi egyéb… volt… Köszi!

 11.  
  Én ettöl beparáztam :S 
  Én semmitöl s félek, de attól hogy az ufók jönnek attól nagyon!
  Én már élettembe 2X láttam csészealyat de ezt a hangot még nemhalotam, remélem nem is fogom 🙂
   

 12. Kedves Simon77!
  Utána olvastam, és lehet épp ezért parázok 🙂
  Én pont az ellenkezőkategória vagyok, nem várom az idegenek érkezést, sőt, szabályszerűen rettegek Tőlük! 🙂
  De! Ha meg tudod mutatni mire is gondolsz pontosan, hogy ne “féljek” megköszönném!
  Üdv: Hajnal

   • Természetesen egyetlen linket sem nyit meg a gépem, és a hangkártyám is elszállt teljesen. Érdekes. Egyébként a 16. kerületben lakom én is és én azóta is hallom éjjel s nappal is a morgást, morajlást. Már több embert megkérdeztem, hogy hallja e vagy meghibbantam. De hallja más is. Van aki aludni sem tud tőle. Egyre jobban érdekel mi is ez a furcsa hang. Tegnap délelőtt nagyon durva volt, már azt hittem megőrülök tőle. Belemászik az agyamba. Olyan fejfájásom volt már….hihetetlen! Szóval nem tudom mi ez, és a linket meg nem tudom megnyitni. Ma sem lettem okosabb. Most már csak azért érdekel, hogy pontot tegyek a végére saját magamban. HAARP vagy földönkívüliek? Magam részéről remélem nem földönkívüliek, mert ahogy már írtam azoktól nagyon félek…:) Ne nevesetek ki de így van na! 🙂 Közben tudom, itt sokan arra vártok mikor jönnek el. Én kilógok a sorból….

 13. Kigabe! Ne haragudj, de egyetlen szavadat sem értem…:( Pedig nem tartottam magam eddig butának. Én nem akarok belemenni semmibe, Isten őrizzen tőle. Egyszerűen annyira zavaró ez a hang amit nap nap után hallunk, és éjjelente, hogy kezdek becsavarodni tőle! Erre keresek választ valójában. Nem akarok keresztes hadjáratot vívni semmivel és senkivel.

  • A HAARP okozza a hangokat, Alaszkából. Tesla találta föl az egészet. (Mármint a HAARP-ot.) 
   Földönkívüliek nemigen lehetnek a dologban, mert UFO-kat nem szoktak látni ott, ahol ezek a hangok hallatszanak..! 
    

  • ?Én képes vagyok elhinni, hogy ez a HAARP. De miért csak Budapesten halljuk?? Mert egy koncentrált energiasugarat (hanghullámot)lőnek fel az ionoszférába és onnan visszapattan.És egy képlet vagy megfigyelések által könnyen  tudják irányítani hogy hol legyen aktív  HAARP.(melyik ország/város felett)  Legyél tudatos és ne PARÁZZ!Mert pont ezt akarják elérni hogy fél,rettegj.A gondolatnak teremtő ereje van!Ha félsz akkor rossz dolgok fognak történni veled.Kis segítség egy boldogabb élethez: 1:DOBD KI A TV-T! 2:TANULJ MEG MEDITÁLNI. 3 HATÁROLÓDJ EL A NEGATÍV EMBEREKTŐ.DE NE HIBÁZTASD ŐKET ÉS NE HARAGUDJ RÁJUK.ARRA SE AKI ÁRTOTT MÁR NEKED.4: A GOOGLE A BARÁTOD.  Remélem tudtam segíteni.Üdv:

 14. Miért okozná ezeket a hangokat a HAARP? és miért csak bizonyos területeken. 
  Én azt jobban el tudnám képzelni, hogy ez valamiféle letapogatás, vagy figyelem / félelem keltés. 
  Érdekes módon manapság nagyon megszaporodtak az UFO észlelések.   Jó magam is láttam egyik este egy nagyon nagy átmérőjű háromszög alakút. Amire azt hittem hogy egy raj mert ék alakban haladtak, és kb 10-15 sárga pontból állt, egy ismerősöm mondta hogy az nem sok kis ufó hanem 1 nagy volt. Van egy hasonló kép fent a neten is a holdnál fényképezve.
  Mi van akkor ha ez valaminek az előjele… mi van ha valami lassan történni fog és ezek figyelmeztetések…

 15. Én képes vagyok elhinni, hogy ez a HAARP. De miért csak Budapesten halljuk? A Szüleim vidéken laknak, és Ők semmit nem hallanak. Az Öcsém sem, és egy Gyöngyösi ismerősöm sem. Ráadásul úgy tűnik, ez csak a XVI. kerületre korlátozódik. Én már az Önkormit is felhívtam nincs e építkezés, de azt mondták nem az első bejelentő vagyok, de fogalmuk sincs, hogy mi ez.Nos, azt mondjátok meg Ti halljátok ezeket a fura hangokat még? Mi itt a kerületben (sokan) éjjel nappal halljuk, hol halkabban, hol hangosabban, de akkor elviselhetetlen….
   

  • Késő esténként mikor kiviszem a kutyát, néha szoktam hallani még most is fura dübörgéseket ami nem autóknak a hangja. 
   Mi a IV. kerületben lakunk, sok helyről hallottam vissza hogy hallották, 13. 14. 15. kerület,  Fót, Dunakeszi és a környező településekről de van ismerősöm aki Pécelen is hallotta. De úgy néz ki, hogy itt volt mellettünk valahol a központja a hangnak. 

  • “Én képes vagyok elhinni, hogy ez a HAARP. De miért csak Budapesten halljuk?” Mert egy koncentrált energiasugarat (hanghullámot)lőnek fel az ionoszférába és onnan visszapattan.És egy képlet vagy megfigyelések által könnyen  tudják irányítani hogy hol legyen aktív  HAARP.(melyik ország/város felett) 
    
   Legyél tudatos és ne PARÁZZ!Mert pont ezt akarják elérni hogy fél,rettegj.A gondolatnak teremtő ereje van!Ha félsz akkor rossz dolgok fognak történni veled.Kis segítség egy boldogabb élethez: 1:DOBD KI A TV-T! 2:TANULJ MEG MEDITÁLNI. 3 HATÁROLÓDJ EL A NEGATÍV EMBEREKTŐ.DE NE HIBÁZTASD ŐKET ÉS NE HARAGUDJ RÁJUK.ARRA SE AKI ÁRTOTT MÁR NEKED.4: A GOOGLE A BARÁTOD. 🙂
    Remélem tudtam segíteni.
   Üdv:
    
   Attila
    
    

 16. Kedves simon77
  A mikróm nem szokott szikrázni hacsak nem teszek bele fém szélű tányért. 
  Olvasgattam a témában még egy csöppet és hasonló az elv mind 2 esetben csak a frekvenciák különböznek… nem kicsit 😀 
   

 17. Sziasztok!
  Megkérdeztem, egy ismerősömet aki sokat látott/hallott már az Életben, ebben és más témákban is. Nem is tudom hogyan nevezzem Mi is Ő, a lényeg, hogy nagyon magas szinten tud kommunikálni. Azt mondta nekem, idézem: ” Nagyon megváltoztak a hangok mostanában, n is csak kapkodom a fejem Ezek nem Ufo-k ne parázz, hanem dimenziókapuk. ” Erre kérdeztem tőle: Ez pozitív, vagy negatív ránk emberekre nézve?” Ekkor elkomorodott és azt mondta: ” Nem tudom Hajni, kiderül hamarosan!” Én ismerem Őt, nem lesz pozitív ránk nézve, de köszönöm Nektek, “lepakoltam” a paráimat, és úgy vagyok vele, ha el kell pusztuljak, ám legyen ha ez a sorsom, hisz tenni ellene nem tudok, csak gyorsan történjen! 😉 Valahol egyébként olvastam róla pont tegnap, hogy a dimenziókapuk megnyílásakor hangos dübörgések hallhatóak, ami semmihez nem hasonlítható. Hát én is valami ilyesmit hallok. Meg valami csontig hatoló fémes nyikorgást és hajókürtöt….Ezért kezdtem azt gondolni flúgos vagyok. 🙂 De mivel ezt nem egyedül hallom, rájöttem, mégsem vagyok bolond! 🙂 Nektek mi a véleményetek a dimenziókapuk megnyílásáról? Érdekelne!

  • Akár még az is lehet, majd idővel kiderül, vagy nem…
   De tételezzük fel hogy azok,
   akkor ki vagy mi jár kel azokon keresztül és miért nem látható mégsem semmi az égbolton? A légkörön belül nyílnak ezek vagy kívül? 
   De állítólag, már az 1970-es (pontos évszámra nem emlékszem)évek óta történnek hasonló hangjelenségek vagyis akortól vannak feljegyzések és  egy kutató már akkor vizsgálta és publikálta az eredményeit. A föld magjának mozgásával hozta összefüggésbe a hangokat amik az atmoszféráról visszaverődnek.

  • Üdv!  A barátod lehet,hogy erre gondolt,mikor anomáliákról beszélt….
   “K: Montauk igaz volt? 
   V: Igen. Az egy nagy kavarodás volt. Olyan időrést okoztak, hogy azóta sem sikerült kijavítani! Ugyanez a helyzet a Rainbow-tervezettel, a Stargates-cel is? azon is dolgoztak.”
   http://rejtelyekszigete.com/ufo-k-es-foldonkivuliek/interju-hatterhatalom-egyik-vezeto-fizikusaval-2006-ban/
   A Montauk Projekt, Philadelphiai kísérlet más néven. Érdekes,és sok-sok megmagyarázhatatlan történések, amelyekre nincs magyarázat. Teslával  és kísérleteivel,kapcsolatban még ma is hitetlenek az emberek. És vajon miért halt meg ilyen géniusz egy szállodai szobában egyedül szinte senkiként…?
   http://aranylaci.freeweb.hu/montauk/montauk.htm
   Persze mielőtt…. Egyáltalán nem biztos-(kézzelfogható bizonyíték?),sőt,-hogy ez okozza a hangokat.                                                                               Valami történést előz meg ez a hang talán?  Az egyik napról a másikra elnéptelenedett települések..?                                              http://www.youtube.com/watch?v=5gQSF6uUFqM
   És érdekes szobrok leledzenek a Vatikánban is…
   http://vilagbiztonsag.hu/index_files/kepek/mag/vatikan_vilagok.jpg
    
    
    
    
    

   • Az a baj ezekkel a világvége dolgokkal, hogy már annyiszor kiáltottak farkast, hogy a végén már senkisem veszi komolyan. De lehet, hogy pont ez a lényege, ha nem hiszi el senki akkor nincs pánik és az utolsó percig nyugalom van. 
     

  • hajnalka! Nyugodj meg! Ne vedd komolyan azokat a rém híreket amiket korábban olvastál, és ne foglalkozz a sértegetésekkel sem!
   Ezeket a hangokat nem azért hallod mert világvége lesz! Ezek nem azt jelzik!
   Igaz, a sötét erők már egy jó ideje nagy erőkkel azon dolgoztak, és dolgoznak, hogy ez bekövetkezzen, de ez nekik nem lesz megengedve, mert szembe megy Isten akaratával, és sérti a kozmikus és az emberi törvényeket is! Ezért el lesznek távolítva!
   Inkább megnézhetted volna amit ide belinkeltem, és ez vonatkozik a többiekre is, akkor nem lennének kétségeitek afelől!

 18. Kedves Lutyo és Kigabe!
  Nem vagyok sem hiszékeny, sem pedig primitív, viszont ember vagyok, és nagyon köszönöm a válogatott sértegetéseiteket. Valószínű, hogy Ti ketten mindent tudtok a világról és annak a működéséről, hiszen, akkor nem osztanátok itt az igét arról ki mennyire ember! Egy dolog azonban elgondolkodtató. Ha ennyire túlképzett és okosak vagytok miért itt szónokoltok??? Tessék kiállni a porondra és ott elmondani mi a tényállás. Valószínűleg aki erre az oldalra téved, akarva akaratlanul, azért teszi, mert érdekli valami, és nem biztos, hogy eddigi élete során találkozott már hasonló dolgokkal. Igazból választ, válaszokat keres. Amit akár Tőletek meg is kaphatna, ha nem titulálnátok rögtön primitívnek. Na akkor most tessék elgondolkodni ki is a PRIMITÍV?????
  Továbbá köszönöm a Többieknek, hogy segítettek megérteni néhány dolgot. Igazából ezért jöttem közétek. Wolfi, megnézném a videót ha nem szállt volna el valami a gépemben. Mert sem hangot, sem videót nem nyit meg és nem játszik le. 
  Sajnálom, hogy ilyen jelzőket aggattak rám itt néhányan, és elnézést ha bárkit sértettem vagy idegesítettem. De megfogadtam Simon tanácsát. Kizárom a negatív embereket! 😉
  Puszi, pacsi Mindenkinek! :))

  • Kedves hajnal80 !
   Nem érzem hogy VÁLOGATOTT sértéseket intéztem volna hozzád,csupán, a “világvégére” mint szerinted tényre, reagáltam, bár a kijelentésed nem egyértelmű abból a szempontból hogy örülsz e neki, vagy csak gúnyból írtad. Mertem az utóbbira asszociálni és ebből kerekedett az a “szerencsétlen” mondat.
   Nem kell ennyire érzékenynek lenni egy olyan oldalon, ahol többek véleménye, ellenvéleménye feszül egymásnak. Félreérthető dolgok mindig vannak. ezt tudomásul kell venni azzal együtt hogy már itt sokaknak herótjuk van a megdátumozott “világvége programból” 
   Más: Ne határozd meg hogy “mi ketten ” mennyit tudunk a Világról. Lehet hogy többet, mint Te. Azon kívül áruld már el hogy hol szónokolok, mert itt nem, az tény.Nem ismersz. Nem tudhatod hogy egyáltalán szónokolok e valahol vagy pedig nem… Annyit viszont elárulok hogy kb nyolc éve vagyok ezen a nevű oldalon és úgy érzem, kifejezhetem a nem tetszésemet ebben vagy abban a témában. Tehát, ne utasítgass hogy álljak ki szónokolni. Vegyük úgy hogy inkább írni jobban szeretek… 🙂  A témát, lezártam. 

   • Lutyo!
    Azért reagálnék az irományodra, ha megengeded, ha nem, akkor is. 🙂 Szóval nem gúnyból írtam, hanem mint egy megjegyzést azokhoz a dolgokhoz amelyekről folyik ebben a topikban a diskurzus. Másik dolog, hogy már az oldal is feldobta ezt a témát. Ne haragudj, hagy kérjem már ki magamnak, hogy primitívnek nevezel! Nem utasítgatlak,kicsit láss a mondatok, szavak mögé. Engem nem érdekel mióta vagy itt, nekem ettől nem lesz se jobb, se rosszabb a napom. Hogy finoman fogalmazzak. Ha meg azt írod, hogy véleményt nyilvánítasz, mert megteheted, tedd és persze vitázz velem, abban is benne vagyok, mert persze nem kell egyezni a véleményünknek. De ne sértegess mert én nem tettem ilyet és most sem teszek. Te sem ismersz, hogy azt mond “primitív vagyok”! Tehát kedves Lutyo, csak egyet várok el, akármilyen rég itt vagy. Ne legyél tiszteletlen, ha Veled nem tiszteletlen valaki. Legközelebb csak írd azt nem értesz velem egyet és butaságokat beszélek/írok. Aztán majd eldöntöm leállok e Veled vitázni, vagy belátom igazad van.  Nem kívánok többet erről beszélni én sem. Nem haragszom Rád, átléptem a dolgon. 🙂 Remélem Te is! 🙂 Csak ezt még szerettem volna tisztázni Veled! Szóval akkor “feszüljünk egymásnak” más témában! :)))

 19. Sziasztok!

  Október 22-én éjjel amikor vihar volt, utána volt egy nagy fény, talán villámlás és onnantól éjjel 3 órakor kezdtem el hallani a fura rezgéseket,rezonanciákat a lakásban. A fiam és az én szobám közötti ajtó aljából jött a hang, nagyon erős volt, többször elhalt aztán újra indult, rezgett, berregett. A fiam is reggel mesélte, hogy felébredt rá, mert annyira búgott, hogy nem tudott tőle aludni. Azóta nem hallottam, de ha fogom, akkor fel fogom venni a hangot, mindenképpen! Ha elektromos kisülés hang, az is lehet, mert pont viharkor volt. Nem tudom. Lehet, hogy dimenziókapu, hát úgy gondolom, hogy bármi legyen, csak nekünk embereknek jót hozzon, a többi meg nem érdekel:)