Home Hírek Rejtélyes karmolások jelentek meg a kisbabán – az éjjeli kamera fedte fel...

Rejtélyes karmolások jelentek meg a kisbabán – az éjjeli kamera fedte fel a tettest

3930
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

A 25 éves Heather Brough együtt él vőlegényével, a 30 éves Josh Higgins-szel, és Lily nevű egyéves kislányukkal. A család a férfi édesanyjának vendégházában lakik, ahol nemrég olyan esemény történt, ami miatt azonnal el akarják hagyni a házat.

Brough egy éjszaka felfigyelt a kislánya arcán feltűnő, lilás karmolásokra, amelyek sehogy sem passzoltak Lily kezéhez. A fiatal anyuka ezért úgy döntött, visszanézi a babamonitor által rögzített eseményeket az előző éjszakáról. Amit azonban a felvételen látott, azonnali távozásra kényszerítette a családot.

A babamonitor által rögzített videón jól látható, hogy a kis Lily ágya mellett éjszaka egy rejtélyes, emberi alakú fehérség halad el. Brough meggyőződése, hogy a felvételen egy szellem látható: az a szellem, aki kislányát megsebesítette.

Nem tudom, mik a szellem szándékai, de ezen a ponton már fizikailag ártalmas. Emiatt mindenképpen el akarjuk hagyni a házat, amilyen hamar csak lehet. Nincs más magyarázat a történtekre: a karmolások 20 percen belül keletkeztek. Lily arcát látva ez az egész túl bizarr és félelmetes – nyilatkozta a megrémült anya.

Brough azt is elárulta, hogy korábban is tapasztaltak vőlegényével olyan eseményeket, amelyek egyértelműen egy szellem jelenlétére utalnak.

Néha amikor reggelente felkeltünk, egy nagyon mérges férfi hang hallatszott: mintha valaki belelépett volna valamibe. Amikor zuhanyzom, olyan hangokat hallok, mintha valaki fel-le szaladgálna a lépcsőn. Egyik reggel pedig, amikor munkába készülődtem, hirtelen olyan érzésem támadt, mintha fojtogatnának. Ekkor döntöttem úgy, hogy veszek egy kamerát – tette hozzá a nő.

A vendégház tulajdonosa, Kris is mesélt az épület rémisztő múltjáról. Az asszony elmondása szerint az előző tulajdonos egy hölgy volt, aki egy nap leesett a lépcsőn, majd hosszas szenvedés után meghalt. Mint kiderült, a ház az említett hölgy bátyja számára épült, aki skizofréniában szenvedett.

Ő is meghalt. Nem tudom, hogy hol és hogyan, de ezt mesélték a házról zárta szavait Kris.

DailyStar | paranormal.hu